Sevimaltnn Doğumda hiçbir şey yaptıramıyorduk malum şimdi bi baştan yenilenmek bakımlanmak istiyorum saçımı boyatmak ipek kirpik microblading vs siz neler yaptırdınız veya yaptırmayı düşünüyorsunuz canlar🥰🥰
kimchikimdi Sevimaltnn Doğumdan sonra 10 binlik bakımlar var ya taşıtların o şekilde komple giricem 😂😂 saç, göz, cilt olan olmayan ne varsa
Havin49_ Sevimaltnn normalde de çok bakım fln yapmam onun için hiçbişey yapmadım ilk işim saçımı kesmek oldu sadece oda saç kesmek ömrü kısaltır lafından değil bebek anneyi tanıyınca saç dökülüyor derler gerçekten saçım acayip dökülüyordu bende kestim onun dışında hiçbir işle yapmadım Sevimaltnn
Miniboy Sevimaltnn öyle cildim çok bozulmadı, saçlarım beyazlamadı büyük ihtiyaçlarım yok şükür ama saç kestirme hurafesi beni etkiledi ve saçlarım uzadıda uzadı😀 doğumdan sonra ilk fırsatta kuaföre gidip bir kesim fön beni mutlu edecek kesin😀
UmayAna_ Emzirme sürecini geçirdikten sonra dolgu, botoks, saç kesimi ,diyet ve bir hamam beni biraz toparlar diye düşünüyorum. Bird ecok merak ettiğim velavit haplarina baslayacagim.
Burnosunn_annesi UmayAna_ ay bende öyleyim kendime gelmek istiyorum önce kilo ver ek istiyorum 🤧peki emzirme sürecinde ne zamana kadar düşünüyorsunuz 6 aydan sonra mı yoksa tamamen kesince mi ben o kadar beklemek istemiyorum 🥲🥲
UmayAna_ Bebissever hücre yenileme, toksin atma , cilt lekeleri , vücudun nem yutmasi için kalem kalem ihtiyaca ve yaşa göre.
UmayAna_ Burnosunn_annesi tamamen süt aldığında değil ama artık süt su gibi oluyor ya yağı azalıyor, 7-8. Aydan sonra ek gıda oluyor mama oluyor sadece süte bağımlı olmuyor. İşte o zaman 😅