deletedmom43191 5 ay 28 günlük kızım var ve asla uyku nedir bilmiyo tamamen bittim sinirlerim tepemde hicbiseye tahammulum yok ha bayildim bayilcam sizler cocugunuz kaliteli uyku yapsin diye neler yapiyosunuz
dedimolabilirrr deletedmom43191 karnı tamamen doyuyor mu acaba ondan olabilir benimde oğlum öyle olmuştu bir dönem gece mamaya geçmiştik uzun uykular başlamıştı
Deleted33000 deletedmom43191 benim bebem de 59 günlük uyusun da kaliteli kalitesiz farketmez burda geçmeyen bı kaşıntı tuttu beni üç gündür cildirmaya ramak kaldi
dunyamyavrularim12 deletedmom43191 tam da bu sebepten dolayı uygulamaya girdim postunu gördüm 10 günlük bebeğim var bu durumda deliricem kafayı yemek üzereyim
Herseydenbiktim deletedmom43191 Beyaz gürültü yada kırmızı ışık ise yarıyor diyorlar tam bilmiyorum tabi ama belki uyumazsa diye almayi dusunuyordum
deletedmom43191 😒😒😒 cok halsizim yorgunum çocuğumu babasina veriyorum onda da durmuyo hep bende duracak
deletedmom43191 dedimolabilirrr eveet dun 2 3 saat disarda gezdik geldik banyo ettirdim biseyler yedirdim yinede yok uyumuyo
Deleted33000 deletedmom43191 sadece goguslerinse içi süt dolduğu ve genişlemeye başladığı içindir ama tüm vucutsa bilmiyorum benim ta ayaklarımın alti kaşınıyor
deletedmom43191 dunyamyavrularim12 ya beni sor 3 cocuk annesiyim bide ben uykusuzluk olunca onlara karsida negatif olabiliyorum
Deleted33000 deletedmom43191 valla benimde üç çocuk bacım onlar la da ilgilenemiyorum istedikleri yemekler tatlılar oluyor bikac gün sonra anca yapabiliyorum
Deleted33000 deletedmom43191 maşallah kız hepsi de küçücükmus benim ilk oğlum 13 kızım 10 üçüncüsü oğlum 59 günlük
Deleted33000 Herseydenbiktim benim gece lambası kırmızı ışık ve beyaz guruldu süpürge sesi filan hiç etki etmedi bizimkinde hatta daha çok ağladı