Sema5844 Bugün 4.gundu çok şükür alıştı. Allahım bunca zaman ne kadar uğraşmışım meğer. Öncesinde defalarca kez anlattık.Artik büyüdün kendi başına uyuyabilirsin, istersen pofidik(tavşanı) sarıl vs. Sonra ödüllendirme yoluna gittik. Yarım yamalak uyuduğu 3.gunun sabahına ‘Aferin oğlum, tek başına uyudun, artık tek başına uyuduğun için bugün ne istersen onu yapacağız dedik sevdiği yerlere götürdük,trene vs bindirdik.
Sonrasında gün içinde yine aynı şeyleri söylemeye devam ettik. Gece uyanirsan pofidige saril, gözlerini kapat Allahım beni uyut diye dua et dedik.
Gece ilk defa 1 kez uyandı yanıma geldi, su içirdim geri yerine yatırdım ,bende yatağıma yatacağım oğlum hadi sen uyu dedim, tamam git dedi, oyuncağına sarılıp gözünü kapattı ve ilk kez 6 saat deliksiz uyudum…
Oğlum bana bağımlı bir çocuktu, bensiz asla uyumayan…. Hala şaşkınım ve resmen aylarca kendimi zorlamisim, meğer çocuğu yönlendirince ayak uydurabiliyormuş..
İlk 2 gün her defasında ağladı, yataktan inmeye çalıştı, her seferinde geri yatağına yatırdım aynı şeyleri anlattım, eğer kendi başına uyursan yarın seni şuraya götüreceğim vs dedim. Benim içinde zordu ve kıyamıyordum ama eğer istikrarlı olmazsak oda hissediyor, direniyor.
O yüzden kararlı durmak şart.