Kızlar 2,5 ay önce mastit olmuşum. Hatta bir sürü de kistler oluşmuş, kistlerin geçmesini bekleyeceğiz ama ben dostinex kullandım da sütüm kesildi sanıyordum… Dr o zaman sağma sütün kesilsin demişti. Son zamanlarda artık çok ciddi bir şekilde göğüs ağrım ve ateş yükselmelerim olunca, tekrar gittim. Usg çekildi baya bi şiddetli mastit olmuşum, hatta crp yükselmiş. Süt sandığım şey aslında iltihapmış. Sağmaya çalışıyorum ama acayip canım yanıyor çünkü boş, 1 gün de 3 defa sağdım ve derilerim kalktı malesef çok kötü oldu dokununca bile canım yanıyor. Emzirirken ki 1,5 ay da asla yaralarım iyileşmemişti. 4. Ay da anca hiç sağım olmadan, 1,5 ay geçmesine rağmen yeni iyileşmişti. O kadar yara olmuştu yani siz düşünün. Şimdi bana öneriler de bulunun şimdilik lahana bulamadım ılık duşta masaj vs yapıyorum ama nafile 20 dk sağım da 3 damla tek geliyor. Ne yapayım bacılar yol gösterin 😭 antibiyotik doktor 2 kutu vermiş ama birini kullanıp diğerine sonra başlayabilirim. Çünkü midem çok rahatsızlanıyor. Daha önce defalarca mide kanaması geçirdim söylemiştim ama atladı galiba doktor. augmentin ve parol tek başına şiddetli ağrı ve bulantım olmasına yetti çünkü hamileyken de çok ilaç kullandım midem yıprandı mide koruyucu da hep kullanıyorum 😭