Rozerin_oram Kızlar bu sabah hastaneye su gelme şikayeti ile gittim. 38+3 haftalıkdık. 2cm açılma vardı yatış yapıldı. Sancıları biraz çekip doğumhane ye alındım. Alttan sancıyla açılmam ilk 4 saat hep 5 cmdi. Sonra doktor koldan suni sancı verelim dedi. Sancılar kolaydı diyemem çok zorlandım belki de ilk doğumum olduğu içindir bilemem🥹 Annem hep yanı başımdaydı sağolsun yalnız bırakmadı bana açılmam olsun diye sıcak duş aldırdı hep yanımda oldu gerçekten Annelerin hakkı ödenmez🥹❤️Saat akşam 8e doğru artık sancımlarım arttı açılmam 9 a çıktı annemi dışarı aldılar açılmam 10 olunca ıkın dediler üç ıkınmada bebeğim doğdu🥹🥹❤️Gerçekten insan doğurunca kuş gibi hafifliyormuş . 15 dikiş atıldı içten dıştan ama Allah’ın izniyle onlar da geçecek. Rabbim isteyen herkese bu mucizeyi versin şuan kucağımda meme yiyor o kadar güzel bir duygu ki rabbim bu postu okuyan herkese kolay su gibi doğum nasip etsin inşallah 🙏🏻❤️🥹
Zge12 Rozerin_oram gözünüz aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün ömrü bahtı güzel sağlıklı hayırlı evlat olsun 🤲🏻❤️ sende kısa sürede toparlanırsın inşallah ❤️🥰
Fspgmb Rozerin_oram Öncelikle Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı tüm gebelerin başına. Sormak istediğim şey 15 dikiş demişsiniz bu çok mu oluyor acaba normal doğuma göre yoksa normal mi daha önce kaç dikiş atıldıgını duymamıştım hiç merak ettim. Bende tam 38+0 ım inşallah benimkide böyle 2-3 güne gelir artık dayanamıyorum 😂😂 suyunuz gelmeden önce bi belirtiniz var mıydı acaba
ppmerlina Rozerin_oram Gözlerim dolarak okudum Rabbim annenizi de cennetin en güzel köşesiyle mükafatlandırsın Allah razı olsun 🤲🏼🤲🏼🥰 kolay doğumların darısı başımıza. Çok tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun 🤲🏼🩷🩷❤️
Rozerin_oram Fspgmb Merhaba çok teşekkür ederim şöyle söyliyim doğum esnasında kontrolsüz ıkınma yırtılmayı arttırıyor benim de ilk olduğu için biraz da tecrübesizliğinin ile beraber bu kadar fazlaydı dikiş sayım ama doğum esnasında tek yapmanız gereken sancı gelince ıkınmak. Ben sabah yatağımdan doğrulduğumda hafif sızıntı şeklinde geldi suyum öyle foş diye gelmedi herkeste aynı olmayabiliyor ama inşallah sizde çok kolay rahat bi doğum geçirirsiniz rabbim su gibi doğum nasip etsin herkese🙏🏻❤️
Rbs06 Fspgmb çok değil bendede 20dikiş var normal doğumdan sonra olabiliyor ama dikerken hıssetmeıdm ben sprey gibi bişeyle uyuşturmuşlardı devletten normal doğum yaptım 20gün önce 🌺
ppmerlina Fspgmb görümcemin ortaokula giden çocuğu var, zamanında doğduğunda 30 küsür dikiş atılmış. İlk çocuğunda sadece 5 dikiş atılmış 🥲 şahsen şu an 15 dikiş makul geldi gözüme 🤣
Rozerin_oram ppmerlina Amin Allah razı olsun rabbim size de en kolay doğumu nasip etsin inşallah 🙏🏻❤️🥰
meteniinannesi Rozerin_oram Sağlıkla büyüsün inşallah 🥰 Allah analı babalı büyütsün çok sevindim senin adına❤️ Darısı gerde kalanların başına🤲🏻🥰
Rozerin_oram meteniinannesi Amin Allah razı olsun rabbim hepinizin doğumunu su gibi nasip etsin inşallah 🙏🏻🥰❤️
Mercaniko Selam kızlar, benim de ilk doğumum ve dikişlerim var 😕 ne zaman tam iyileşme oluyor, dikişlerim var diye çok tedirginim
mehmetsaki Mercaniko bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir ama normal doğumda biiznillah çabuk toparlanma olur ya korkmayın ☺