Minejjan Merve3 küçük şehirde onu bize yaptılar bizde bimere şikayet ettik 🤫🤫🤫 aman banane canım o da tek tek baksin
Mavi20 Merve3 kolay ne kelime o kadar memnunum ki sezeryan oldum ve hiç yatmadım sezeryan dikişim çok güzel 🤗
mucize42 15+4 olduk güler kaya altıntepeye gidiyorum muhtesem bir kadın testleri burda yaptırma boşuna para verme git saglık ocağında yaptır diyo hem maddi hem manevi olarak her sekilde yanımda kuzenimde onda dogum yaptı mesaisi bittiği halde bizimle beraber oturdu kapının önünde ve acılma bekledi sezeryancı cart curt diyenler illaki var ama sakın inanmayın değiştirmeyi düşünüyorsanızda hiç düşünmeyin geçin
Zehraa42 Merve3 Hacer hanım nasıl hiiç bilmiyorum muayene ücreti 110 tl sanırım ben eşimin işinden dolayı indirimli muayene oluyorum sanırım ücreti buydu ama bugün dogumu sordum normal 1750 1 gece 1 refekatçı sezeryan 2000 2 gece 1 refekatçı.
Umudumccc Merve3 bende Konya medova Fuat Demir hocaya bakınıyorum ama randevuyu çok gece atıkları için ve agrım da ara ara oldugu için Kızılay hastanesi azel Arasa geçtim ilgisinden çok memnunum
Minejjan Ceren1996 kız 5 yıl geçmiş üstünden bu anı unutmuşum bile yorumumu okuyunca baya bi anımsayamadım, şuanda seydişehirde yaşamıyorum 5 yıl önce oradaydım Antalya’da yaşıyorum ama konya seydişehirliyim 🥰