Mrvztrk Kızlar hamileliğimden beri çoğu yerimde et benleri çıktı ya böyle olan var mı geçmeyecek mi bunlar
demirrleydi_ Mrvztrk benim ilk hamileliğimde çıkmıştı kızım şuan 3 yaş 3 aylık ikinciye hamileyim hala duruyor o et beni geçmedi sanırım kalıyorlar öyle
Cigulibinnaz Mrvztrk of bende de çok çıktı boynum göğsüm. Normalde göğsümde ben vardı ilk doğumumda o kocaman şişti et beni oldu halen öyle duruyor
Ysfansi Mrvztrk benimde boynumda küçük küçük çıktı sırtımdada büyük çıktı umarım doğumdan sonra kaybolur
Nrdnkrts Mrvztrk ilk hamileliğimde aşırı çıktı boynumda falan öyle ki bebegimin elinde de çıkmıştı doğunca gördük plastik cerrahiye gösterdim zararsız bisey 3 yaşında getirin alalım dediler benimkilerin bi çoğu doğumdan sonra kendi düştü geri ama kalanlar da oldu tabi genetik olabilir dediler yada gebelikten artık bilmiyorum şimdiki hamileligimde çıkmadı
seymaseda Mrvztrk İlk hamilelikte yoğun çıktı sonra geçti 2.hamilelikte yine çıktı karın bölgesi boyun bölgesi
Kbrrr002 Mrvztrk bende aynı her boynumdan göğsümde koltuk altımda her yerde çıktı malesef inşallah doğumdan sonra geçer
aykadesign_ Aaa benimde öyle boynumda çoğaldı ilk gebeliğim küçük küçük çıkıyor bazıları elleyince düştü ama çok ufaktı tabi gebeliktendir diye düşünüyordum şimdi sizde de okuyunca emin oldum 😂 inşallah artmaz veya büyümez doğumla beraber giderler hepimizinki
Catperson Mrvztrk ben de rahatsızım onlardan, gebelikte çıktılar. Doğumdan sonra toparlanınca aldırırm ben kendileri düşmüyorsa da. Rahatsız ediyor beni sonradan ortaya çıktıkları için elim gidiyor bir şey var sanıp kanatıyorım.