kader6034 dilek190 mide yanması var bende. 2 ci gebeliğim ilk gebeliğimde hiç bulantım yoktu sonlara doğru yanma vardı bu gebelik yorgunluk yanma şişkinlik hepsini bir arada yaşıyorum
dilek190 m3ltem mide bulantınız çokmu yani benim belim ve kasıgım çok ağrıyo ayakta azcik durayim hemen agriyo
dilek190 isimsiz19 ayni gibiydi bugün bas agrim cok oldu o da mide bulantisina sebep oldu yoksa mide bulantim azdi
minik3509 Bugün 8 haftalık oldukkk ve benim belirtilerim bir anda kayboldu sadece mide bulantısı var bundan 4 5 gün önce de sersem gibiydim uyku hali göğüs ağrısı şu an ama aşırı iyiyim
Pembenur minik3509 bende 9+1 Oldum Bugün Bende Aynı Senin Gibiyim Normal mi Acaba 8 Eylülde Gidecem Dahada Doktora İnsan Korkuyor Ya Belirtiler Kaybolunca
minik3509 Pembenur bir posta okumuştum normalmiş ama insan korkuyor benimde çarşamba günü doktor kontrolüm var iple çekiyorum
zullallll 7+5 sabahları çok az mide bulantısı oluyor kahvaltı yapınca geçiyor aşırı bi şişlik aşırı yorgunluk ve arada gelen kasık ağrısı bazen böyle kramp gibi anlık gelip gidiyor bel ağrısı orta seviyede çok nadir de başım ağrıyor bende ne ararsan var 😂
peroksizom Mide bulantısı yorgunluk geçmeyen grip ve burun akıntısı ahhh ahhh ben yarın nasıl işe gidicem