Heyecanlianne-1 annelikyolculugumm bu ara her açıdan zor geçti. Dinlenemedim aksine çok daha fazla yorulmaya başladım oda tetiklemis olabilir
Heyecanlianne-1 Minniee bu olanlar olağanüstü geldiği için birde daha haftamız olunca endişe ediyorum.
Heyecanlianne-1 mrvt94 sizde ihmal etmeyin bir Dr ile görüşün. Sağ salim vaktinde bebeklerimize kavusalim.
Heyecanlianne-1 Kbrrr002 yaaa bak işte ben yarın kesinlikle Dr gitmeliyim. Saat kaç oldu benim sıkıntım pek hafiflemedi
Heyecanlianne-1 mrvt94 umarım bu sefer böyle bir şey yaşamazsınız. Ben bu aralar hem fiziksel yıprandım hemde duygusal. Haliyle bunlar oldu gibi geliyor bana. 2.5 yaşında oğlum var onunda yükü hep bende
Kikiriki Heyecanlianne-1 merhaba ben bunu 19. Haftadan beri yaşıyorum bebeğim aşağıya baskı yapıyordu 34. Haftadayım rahim uzunluğum vs iyi
Heyecanlianne-1 Kikiriki bu şekilde olup yazanlar oldu. Tüm gece neredeys oyle geçti. Şu anda bir tık daha iyiyim. Ama sırt bel ağrısı devam ediyor
Mervergun Heyecanlianne-1 benim 4. Aydan beri öyle bacağımı birleştiremem yürüyemem hareket ettiremem aşırı acır ve ağrır bana bişey yok dediler
Heyecanlianne-1 Mervergun Allah yardımcınız olsun sizinde. Zor bir durum. Benim sürekli değildi sadece şuan çok zorladığı için evham yaptim
Heyecanlianne-1 Kbrrr002 çok teşekkürler sorduğunuz için 👍 düne göre daha iyiyim şükür. En azından o baskı hissi azaldı. Takipteyim süreci 🙂