momdiary06 Kızlar emzik önerisi yapın lütfen çok çeşit var karar veremiyorum. Kauçuk mu silikon mu damaklı mı hangisini öneriyor doktorlar bilen var mı
tatlibebegim_ momdiary06 genelde philips avent öneriyolar ucu anne memesine daha yakın olduğu içinmiş benim bebeğimede her emziği denedik ilk başta tutmamıştı sonra aventi aldık tuttu
Hemsireezo momdiary06 avent haricinde almadım ilk 30 gün vermedim sonra nadir anlarda verdim keyfine göre alıyor veya fırlatıyor hiç zorlamadım oda aramıyor şuan 61 günlüğüz ve haftada bir alıyor beş on dakika
cilvelilahmacun momdiary06 Ben yeni doğduğunda hepsini denedim tutmadı aventide tutmadı şuan 5 aylik geçen haftalarda yeni tutmaya başladı avent soft şuan tutuyor çok rahatım snsnns
momdiary06 tatlibebegim_ işte aventin de bir sürü çeşidi var. Ultra air, ultra soft, ultra start, soothie vs. Hangisi alınmalı kafam karıştı
momdiary06 Hemsireezo aventin hangi çeşidini aldınız acaba birçok çeşidi var ultra soft, ultra air gibi
koalam569_ Eşim inatla zibilyon tane emzik aldı sırf avent pahalı diye. Belki 9-10 çeşit il baştan avent alsaydık çok daha kârlıydık. İlk bebeğimde de aynısı oldu çünkü. Avent ultra Air alın arkanıza bakmayın
zeyka 2 kızımında da doğdukları sene piyasada olan ucuz-pahali bütün emzikleri aldık. Hiç birini tutmadilar. Simdi çeşit çeşit renk renk emzigimiz var. Umarım 3 numara tutarda verdiğimiz paralar ziyan olmaz 😆
3_bebelianne momdiary06 philips avent direk tutuyor tüm cocuklar alıyor nerdeyse oğlumda kızımda tek onu kabul etti