pozitifanne06 Kızıma ve eşime karşı istemeden sinirli davranıyorum sonra üzülüyorum. İlk gebelikte de böyle olmuştu. Bunun için yaptığınız bi şey var mı? Nasıl daha az sinirli olabilirim 🥲 papatya çayı falan icebiliyo muyuz ya
prenses99 pozitifanne06 bende oleyim niye bole oluyor anlamiyorum ilk hamileligimde daha kötüydüm ama şuandada insanlara taamulum yok kendime yapiyorum bosver takma diyorum yinede oluyor
anneoluyorummm103 pozitifanne06 gebelikte bitki çayı önerilmiyor. Bu arada bende çok sinirli ve asabiyim hormonlar her şeyi değiştiriyor çaresi varsa da bilemiyorum maalesef 🤷🏻♀️🫠
tkrk pozitifanne06 ben de öyleyim kendi ailemden nefret ediyorum yani açıkçası eşim ve oğlum dışında herkesten nefret ettim. Evime gelmesin istemiyorum gelen bir yük bırakıyor ben de sinirleniyorum
pozitifanne06 prenses99 ay çok kötü bi his ya kızıp kızıp sonra üstüne üzülüyorum bı tür da kendime kızıyorum niye öyle yaptın diye
pozitifanne06 Karabulut-89 melsaanne hepimiz aynıyız galiba sizin yine sona yaklasmis ben daha 16dayim kaldı 24 😞
Karabulut-89 pozitifanne06 gebeligimin başından beri ara ara artıp azalıyor. Duygusallık ve korkaklikta oluyor zaman zaman 😊
pozitifanne06 Karabulut-89 bende de kaybetme korkusu oluyo arada, bazen sinir alıp başımı gitmek istiyorum darlaniyorum :((