schatz Nursemom90 gerçekten hiç güvenilir değilmiş yanlış alarm😂 farklı iki tane daha test aldım ikisine de negatif çıktı
Nursemom90 schatz kan mı versen acaba ama o testin gerçekten doğru sonuç vermediği kanıtlandı artık 😅
schatz prensesssannesi kan vermeye gittim doktor sezeryana girmişti onu beklememek için çıktım eczaneden iki tane daha farklı test aldım ikisinin de negatif çıktı😂
[silindi] schatz canım başka test yapmanı öneririm artımed aynı böyle pozitif gördüm kanda negatif çıktı
schatz [silindi] evet evet başka testlerle yeniledim negatif çıktı zaten bu Marka problemliymiş demek ki
brco schatz geçen ay bu marka test yaptım çıktı sandım var emin olmak için başka markayla yaptım çıkmadı ve sonrasında regl oldum o marka yanıltıyor tavsiye etmem
schatz brco evet ben de regl oldum sonradan. Epey güvenilir iki test aldım ikisi de negatif çıktı. Artımed malesef herkesi kandırmış😂
schatz Nursemom90 Evet öyleymiş iki tane daha test yaptım onların ikisi de negatif çıktı zaten sonrasında regl oldum😂