sznhs Kızlar 10+3 ve benim resmen göbeğim çıktı kilom aynı gaz problemim yok ödem desem göbeğim hep aynı hiç küçülmüyor. en sonra kontrole 8. Haftada gitmiştim 10 gün sonra tekrar kontrolüm var sizinde böyle mi oldu
gamzezu5 sznhs benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde karnım 4.5- 5 ay sonra belirginleşmişti o zaman kadar yok gibiydi. Bu ikinci gebeliğimde 10. Hafta itibari ile hafif şişmeye başladı şuan 13 haftalığım baya belirgin 🥰
Elifee sznhs ilk hamilelikse normalde bu kadar erken çıkmaz ama ikinci üçüncü hamileliklerde erken çıkıyor. Ama kaslarınız gevşekse belki ondanda erken çıkmıştır
Zbyd3 11 +4 üz benımde oyleydi hala da oyle kocaman gündüzleri. Ama sabah normale dönüyor bence sindirimle alakalı olabilir kilonuzda yokmuş zaten
sznhs gamzezu5 benim ilk gebeliğim ama bilemedim ya doktora soracağım artık acaba ikiz olabilir mi dye düşünüyorum ama 8. Hafta kontrolünde çıkardı mutlaka
eylulahsenn Bende 8. Haftamdayım çıktı resmen göbeğim. Gören hamile misin diyor 😀 normalde saklarım 2. Gebeliğim mecbur evet diyorum 😀
01_aybu10 Bendede Hamilelikte başlarında şişkinlik oldu. Çabuk şişmeye başlayınca erkek kesin dendi hatta bence alakası yoktu ama. 18 19. Haftadan sonra toparlanmaya başladı karnım . Hamile hissi o zaman oluşmaya başladı.
iremzeyneep 01_aybu10 Valla bende 7+4 teyim ama kilo almış gibi göbeğim çıktı hamilelik öncesine kadar böyle bir göbeğim yoktu kiloda almamışım bebekten mi yoksa sindirim sistemi değiştiğinden mi anlamadım. Benimde tüm belirtilerim ve hurafelerim erkek çıktı ama bilmiyorum henüz çok küçük🥹
aleyy53 Bu haftada cıkması ımkqnsjz cunku ıcerde daha mınıcık bir bebek var genelde 4 bucuk 5 ten sonra cıkar
01_aybu10 iremzeyneep bence kişiden kişiyede degısıyor ama dediğin gibi sindirim sistemiyle alakalı bencede😅