gllllll bir yumurta atıldıktan sonra ötekinin olgunlaşması 24-25 gün sürüyor Yani bu uzun bir süre Muhtemelen yumurtanız sağlıklı olgunlaşamıyor olabilir pcos dolayısıyla. Yumurtanın gelişimini destekleyen takviyelerden önerebilirim.
Bence bu insanın biraz Kendi vücudunu tanımasıyla ilgili sizin tahmininiz bu yönde Doğru olabilir Benim adet düzenim 28 günden 33 güne çıkmıştı, reglimin ilk 4 5 günü lekelenme gibi oluyordu süresi 12 güne uzamıştı. Kaç doktora gittim süre normal Aralıkta diyerek ilaç vermemişlerdi ama ben araştırdığımda belirtilerim progestan düşüklüğünden dolayı rahim duvarının yeterince kalınlaşamaması gibi göründü döllenme olsa bile tutunamaması ile ilgili olduğuna kanaat getirdim. Benim yönlendirmemle yumurtlama sonrası hormon aldım. Belki sadece denk geldi bilmiyorum ama o ay hamile kaldım. Bence sadece rakamsal değerler her zaman doğruyu göstermiyo.
Bu 5 yılda doğum kontrolünü hapla mı yaptınız? Uzun süre hapla korunmak yumurtaları tembelleştirebiliyomuş.
İnstada bir gebenin günlüğünsayfası var çok takip etmiştim orayı. Pcos için inositol içeren inolac, yumurtanın sağlıklı gelişimi için inovitol öneriyor çok güzel dönüşler var
Kendinizi üzmeyin sonuçta 1 evladınız var demek ki imkansız değil