Smiley87 ilknuryasa benim ilk hamileliğimde vardı , benim haberim bile yoktu hamilelik için doktora gidince öğrendim, doktor demişti ki normal doğumda muhtemelen kendi gider , sezaryen olursa da ben alırım demişti , normal doğumla gitti çok şükür .
Rabiayz ilknuryasa merhaba canım benim ilk hamileliğimde 3 Tane 7 cm büyüklüğünde vardı digerleri küçüktü normal Doğum oldu emzirmeyi bırakınca amaliyat olacaktım çok büyük olduğu için gitmez dedi doktor gitmedi de Suan 19 haftalık hamileyim tesadüf bir şekilde hamile kaldım Suan 2 tane 6 cm biri 4 buçuk cm digerleri yine küçük 3 3bucuk civari doktor patates tarlası gibi sen nasıl hamile kalıp normal Doğum yaptın diyor :) Allahım yardımcım oldu
asilsmom ilknuryasa ben aml olmadim şuan 33+4 haftalik hamileyim ..... dr önemli degil diyor miyomlar için🤷🏽♀️🤷🏽♀️
ilknuryasa Smiley87 bende gebelikten önce miyom vardı doktor gebeliğine engel degil dedı şimdi 8 cm oldu bebeğe baskı yapmaya başladı.Miyom büyümesin diye her hafta iğne oluyorum ona rağmen büyüyor doktor sezeryan olmam gerektiğini söyledı ama doğum esnasında miyomu almak istemıyor çoğu doktor da alınabılecek yerde dıyor ne yapıcam. Bılmıyorum 😒
Smiley87 ilknuryasa benimki başta 2 cm’di sonra doktor hep takip etti hamilelikte büyür demişti , sonra da doktorum hep takip etti büyüdüğünü de söyledi ama ne kadar büyüdü bilmiyorum 🙄
Rabiayz ilknuryasa canım banada ilk hamileliğimde sezeryanla Doğum yap myomları alırız hem demişti çünkü benim 3 tane 7 cm vardı digerleri küçüktü ve ben bir kaç doktora gidince kesinlikle sezeryanla ikisi alınmaz myom büyük kanaman çok fazla olur çok zararlı demişti
Sab_lx ilknuryasa siz neye karar verdiniz? Aynı şeyi benim doktorum da dedi sezeryanda almayı planlıyor. Ama internette hep kanama riski var diyorlar. Doktorum ise sonradan alınınca da aynı şey diyor. Kafam karıştı gerçekten. Ama sanırım doktoruma bırakıcam.
ilknuryasa Sab_lx ben başka bı doktor buldum doğum esnasında alınamayacak miyom yok dedı Dogum esnasında alıcak.Almazsak eğer doğum sonrasında daha cok kanama yaparmıs
031965 Ben de gebelikle beraber öğrendim olduğunu bebek büyüdükçe yok olacak dediler ve yok oldu nasıl oldu bilmiyorum 🤷🏻♀️