Blueeberryy Hanimlarrr bana mutfak halısı önerisi verirmisiniz trendyoldan falan alanlar kaymasin makinada yikansin 🤗🤗
Seyda-06 Blueeberryy jel taban halılar bile kayıyor bu yerden sonra ben pişman oldum kauçuk veya lateks taban halılar yapışıyor yere. Jel tasanlar dökülme yapmaz desede bi süre sonra dökülüyor
cilvelilahmacun Blueeberryy Kesme halılar oluyor altı deri galiba ben bulunduğum şehirden aldım ama internetten alacaksınız satıcıya sorun isterseniz benimkinin görselini atayim
cylnboran04 Blueeberryy ben trendyoldqn aldim cok memnunum kayma olmuyor makinada rahatlikla yikayabikirsin WEST HOME yaz cikar
Blueeberryy Seyda-06 bambu almistim makinaya atiyorum kayiyo oda değiştirmek istiyorum trendyolda satici makinada Yikanabilen yazmis benim istediğim boyutta olunca makinaya atmasan daha iyi diyo 🤦
cilvelilahmacun Blueeberryy Yani deri gibi ama silikon gibide aynı zamanda. Parkeye yapışıyor kayma yapmıyor. Makinada yıkanabiliyor hafif güzel
Blueeberryy cilvelilahmacun yaa guzelmis goruyodum kesme halilari kullanmadim hic yumusacik duruyo bi bakim bunada tesekkur ederim😍
Nursemom90 Trendyoldan oriente home diye bir satıcıdan yıkanabilir şönil makine halısı diye aldım o kadar çok halı denedim ki hepsi kayıyordu bu halı asla gram kaymıyor aşırı beğendim ve görünüşü dokusu da çok güzel tavsiye ederim indirime giriyor sık sık https://ty.gl/54k3ep345ix3i Linki bu yorumları okuyabilirsin
Blueeberryy Nursemom90 yaa bu markayada bakmistimm cok tesekkur ederim bu markadanda begenmistim bi tane🥰🥰
Nursemom90 Blueeberryy bende şansa diyip aldım tam istediğim gibi kaymıyor inşallah sende seversin bence ne alırsan al güle güle kullan şimdiden 🌺