Elif_8 Bugün aşılamamın 11. Günüydü ve kan verdim 107,13 çıktı. Doktorum 2 gün sonra tekrar ver artışı kontrol edelim dedi. Çok mutluyum inşallah sağlıkla gelir allahım isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻🤎
vildann__ Elif_8 Canım gözün aydın rabbim sağlıkla sıhhatli kucağına almayı nasip eylesin peki yani kusura bakma ben de bu ay böyle düşünüyorum aşılama siz kaç kilo ile hani aşılama yaptınız boyunuz ve kilonuz kaçtı
diesa_6 Elif_8 hayırlı olsuun😍 benim yaşadıklarımı yaşamışsınız aynen polip ameliyatı çatlatma iğnesiyle denemeler sonra aşılama. Ben daha aşılama olmadım bunay olmazsa ekimde deneyeceğiz inşallah bana umut oldunuz🥰 Allah sağlıkla kavuştursun🥰
Elif_8 vildann__ amin amin Allah razı olsun 🙏🏻 umarım sizde güzel haberler alırsınız 🤲🏻 yani boyum 1.57 kilom bi kaç ay önce 45 falandı
1baharcicegi Elif_8 ya bizimde aşilama şuan 6 aylık😍ne ara büyüdü ne ara doğdu zaman su misali bende 11.günde öğrendim 27.54le🥹 Sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olsun😍
Elif_8 1baharcicegi amin Allah razı olsun 🥰🙏🏻 sizlerde sağlıkla büyütün inşallah 🤲🏻🥰 zalim zaman tadını çıkartın her anın 🤎
Elif_8 diesa_6 amin amin Allah razı olsun 🌸 Rabbim sizi de sevindirsin hayırlı güzel sonuçlar alın isteyen herkese duam 🤲🏻