oxytocin evet üc yerim yirtilmis, dikerken hic hissetmedim zaten o an geldigi icin cok mutluydum ve rahatlamisdim hahah benim gece basladi birden nisanim atti attigi gibide 3-5 dakkaya sancim oldu 8-9 saat bu sekilde yürüyerek ve nefes lerimle o acilma sancilarimi idare ederek gecirdim. Sabah 8 de birden sancim kesildi hahaha acilma 5cm falandi daha yeterlu degildi. Aksami artik cagirdilar ebeler tekrar nst takmaya, takdiklari gibi suyum patladi ve tekrar yürümeye yolladilar acilma olsun diye hahah burda hep yürütüyolar. Ama sancilar daha cokdu ve gücüm kalmamisdi. Ebe bir igne verdi git uyu biraz güc topla birdahaki gelisinde bebegini alirsin artik kucagina demisdi gercekden öyle oldu. Uykudan gece o dogum sancisiyla uyandim kafasini hsisettim resmen dedim geliyor galiba, ebelerin yanina dogum odasina gittim yattim 2 saatte dogdu. Ayni sekilde sancilara odaklandim felan ay ne rahatlamisdim geldigi an hahaha epidural kullanmadim getek duymadim bakalim simdi 2. bebise hamileyim bundada heycanliyim hahahah