ilknuuur Merhaba ben gençlik ve spor bakanlığına temizlikçi olarak başvurmuştum çıkmaz diye o da çıktı sözleşmeli temizlikçi işçisi olarak asillerde çıkmış başvurum şimdi 11 haftalık hamileyim nasıl olur yapabilir miyim bilmiyorum sizden akıl almak için yazdım fikirlerinizi yazar mısınız
MadameTussauds ilknuuur Valla bilemedim ya ben kendi evimi bazen temizleyemiyorum o enerjim olmuyor sen suan kendini iyi hissediyor musun ? Bide egil kalk uzan biraz agir is olabilir bilemedim
Loveis ilknuuur onu kendin bilirsin canım biz tahmin edemeyiz 🤷🏻♀️ ben mide bulantilarimla başa çıkamadığıım için başlamadım hiç. çalışmak zorundaysan yapacak bişey yok, ne hamileler ne işler yapıyor. O yüzden kendi işinin kararını sen vermelisin.
iremunkur ilknuuur 5+5 haftalık hamileyim ve otelde komi olarak çalışıyorum aşırı zor ve yorucu yapabilirsin kendine güvenin varsa ama kendini kötü hissediyorsan yapma
ilknuuur MadameTussauds bende tam emin olamadım bilemiyorum ama memurluk olurcada canım istiyor bebeğim doğunca eskisi gibi kpss çalışamam diye düşünüyorum kararsızım
ilknuuur Loveis canım bilemediğim için fikir alayım dedim nasıl olur ben yapabilir miyim hiç fikrim yok gerçekten ama memurluk olduğu içinde istekliyim
ilknuuur deneme12345 yani değil mi memurluk sonuçta en az 45 bin alırım doğum iznimde olur ama işte tam da sevinemedim kararsızlık var bende
ilknuuur iremunkur hmm ilk başlarda zor oluyor ama bebeğin için çalışmalısın işte ben kpss ile atandım onun için belki biraz rahat olur mu bilmiyorum bazen evi temizlemek bile zor geliyor ama orda yapabilir miyim kararsızım
ilknuuur anneolmakneguzel_ evet olabilir ama bazen kendi ev temizliği bile zor geliyor orda nasıl olur bilmiyorum ama sözleşmeli de olsa memurluk ilerde kadroya geçebilirim maaşım de iyi fena olmayacak dimi iznim de olur
gizemgul_1 ilknuuur yaparsın bence ya zaten riskli olursa gebeliğin rapor falan alırsın bu devirde iş kolay bulunmuyor bence gitmelisin kesinlikle
ilknuuur gizemgul_1 aynen dimi garanti iş sonuçta ilerde belki kadroya da geçerim bir markette çalışmaktan daha konforlu olur ham hastane okul gibi yoğun bir yer de değildir diye düşünüyorum ama bilemedim işte
iremunkur ilknuuur yapabilirsin ya fazla yorucu olmuyor benim molam bile doğru düzgün olmuyor bir öğle yemeğinde oturabiliyorum 😂 10 dk onun dışında oturamıyorum
ilknuuur iremunkur inşallah iyi olur o zaman canım o kadar çıkmış bende evrakları teslim ederim büyük ihtimalle ayağıma fırsat gelmiş bebek olunca kpss çalışamam eskisi gibi bunu değerlendirmeliyim diye düşünüyorum
derya14 ilknuuur Bence fırsatı kaçırmayın memuriyet özel sektör gibi değil sonuçta haklarınız var bir sürü. Hem en kötü ne olabilirki baktınız olmuyor o zaman başka bi yol düşünürsünüz
ilknuuur derya14 aynen haklısınız elimdeki fırsatı değerlendirmeliyim teşekkür ederim içimi ferahlattınız ❤️
ozlemikka ilknuuur yaparsın zaten anlayış gösterirler hazır atanmışsın hakların var bende başla işine , zorlandığın yerde rapor alırsın. Ben 27 haftayken atandım zorlandığım yerde rapor aldım şimdi izindeyim , maaşım yatıyor :)
ilknuuur ozlemikka aynen haklısınız haklarım olacak elime gelen fırsatı değerlendirmeliyim bebek olunca kpss işi hayal olacak bir daha bu kadar yüksek puan alamam değerlendireceğim teşekkür ederim içimi rahatlattın 🌸
ilknuuur ozlemikka birde benim eşimde memur şimdi bizimki il bazında oldu eşim ilçe de beni eşimin olduğu ilçeye verirler mi sence
[silindi] Yaparsın zaten haftan ilerlediğinde ağırlaştığında izin hakkın vs var onları kullanırsın doğum öncesi sonrası iznin olur, yapılmayacak bişey değil bence