minikelebek_ Kızlar nasılsınız 1 aya yakındır çok halsizim doğru dürüst yürüyüş yapamadım evde en fazla 20 dakika biraz spor yapmaya çalışıyorum inşallah doğumum zor geçmez 🥲 3-4 gümdür çok fazla akıntım var heryerim ağrıyor göbeğimde düşmüş,sizde durumlar nasıl
firdevsbl minikelebek_ aynı gündeyiz bende de çok akıntı var bi kac kisi karnin duşmuş dedi bana da 😩 penguen gibiyim dogurmak istiyorum artiik
1oglanannesi minikelebek_ hayırlısıyla son bulur amin 39 da dogmasi en iyisi biliyorum insan yoruluyo bende yasadim bitsin istiyo artik bu son haftalarda sanki gecmiyo gibi ben 39 mecburen sezeryana alinmistim suyum gelmisti 1 parmak açılışım vardı durmadan haraket ediyodum doum yaklasdikca insana enerji geliyo
Eliffbaby minikelebek_ 38+3 üm ben de ya bazen hiçbir şey yapmak istemiyorum umutsuzluk çöküyor sanki hareket etsem de işe yaramayacak gibi ya da bahanem sjdjkd bazen de on kat merdiven inip çıkıyorum öyle bi hırslanıyorum. Hiç hareketsizlikten iyidir ya bazen yürüyüş yapıyorum bazen yapamıyorum. Son haftalrdayız çok normal bi öyle bi böyle hissetmemiz. Hurma yiyorum yattığım yerden😂
Yagizelifnur Mhtpbkrc evet istenilen de bu zaten bende 35 teyim baş aşağı pozisyonda doğum pozisyonunda yani
tahamommy Mhtpbkrc benim 28. Haftadan beri öyle, normal doğum için en güvenilir pozisyon o zaten korkulucak bişey yok doğum hemen başlamaz yani kanala falan girmesi lazım
nihalclgc Mhtpbkrc bende 35 haftalık hamileyim 2 gündür sanki çıkacakmış gibi bir baskı var devamlı çişim geliyor sizdede aynı mı ?
minikelebek_ 1oglanannesi bana bu enerji ne zaman gelecek acaba?🤔 kendimi çok halsiz bitkin hissediyorum
1oglanannesi minikelebek_ gelcek her seyin zamanı var canım stres yapma dinlen bu gunlerin tadını çıkar uyu uyuya bildigin kadar doumda gücün olsun
minikelebek_ Eliffbaby haha bende öyleyim gerçekten yattığım yerden hurma yiyorum 😂 bugünde pilatese başlamak istiyorum evde en azından belki açılmam falan olur doğumum rahat olur,tabi üşenmezsem😂
Pembe_bulut 37+6 yım ben de karnım çok büyüdü yattığım yerden geri kalkmak sağa sola dönmek çok zorlaştı bebek sıkıştırıyor artık çok fazla. Bu cuma doğum yapacağım inşallah her şey yolunda gider tüm hamileler için dua ediyorum.
minikelebek_ Pembe_bulut sağ Salim bebeğinizi kucağınıza alın inşallah,ilk gebelikmi? Sezeryanmı olucaksınız acaba,benimde göbeğim çok fazla büyüdü🥲 pazartesi kontrolüm var bende 38 de doğurmak istiyorum artık ilk gebeliğim korkuyorumda ama yapıcak bişey yok
Eliffbaby minikelebek_ pilates topum var hiçbir şey yapmasan da onda zıplamak iyi hissettiriyor 😀 bence stres olmak akışı da bozuyor ya zaten bu saatten sonra ağır hareketler yapamayız hiçbir şey yapamıyorsanız en azından merdiven inip çıkın ya da yirmi dk yürüyüş
Pembe_bulut minikelebek_ amin inşallah hepimiz sağ salim alalım canım. İkinci gebeliğim ikinci sezeryanım olacak inşallah 38+5 de doğumum da 😊
minikelebek_ Eliffbaby evet öyle yapıcam mecbur 🥲 gurbetteyim ailemden kimse yanımda yok binaın içindede merdiven inip çıkmaktan utanıyorum birine denk gelirsem diye yürüyüş içinde hep çıkamıyorum tek başıma canım sıkılıyor,bugün bi video gördüm topuklu ayakkabı giymişti biri bi ayağına tek aksak yürüyüş yapıyordu çok mantıklı geldi bende öyle yapıcam
Mhtpbkrc nihalclgc benimde aynı lavobada dokunduğumda sertlik hissediyorum muhtemelen kafası dokunduğum inşallah 3 hafta daha sabreder diye dua ediyorum