buse76 Canan__ erken öğrendiğiniz için adet günü olsa 50 100 arası çıkardı iki günde iki katına çıkıyor çünkü beta takibi yapın bir kaç kez düzenli artarsa 10 15 gün sonra kese için gidersiniz
Rumsamut Sltfnsdm genelde yanıltmıyor ama silik çıkması demek çok erken olduğunu gösteriyor kesinleşmesi için bikaç gün sonra yine test yapmalısın😌
Sltfnsdm Rumsamut  https://mutluresim.com/images/2025/08/30/XlSr7Q.jpeg. Bi bakar mısınız
Mavissi Canan__ önemli olan artış düzeyi bende 23 ile öğrendim 2 gün sonra 80 di şuan sağlıklı ilerliyor. Hayırlı olsun kalbinizi ferah tutun
Rumsamut Sltfnsdm çok erken bi teşhis olmuş sizin için o yüzden silik olması normal. En iyisi bikaç gün daha bekleyip tekrardan test yapmak sabırlı olun😌
Canan__ Rumsamut adet gecikmesini bekleyemedim sabırsızlandım idrar testinde görünce umarım sağlıkla ilerler bu süreçte zormuş 🙂
Nevagibi Canan__ hiç strese sokma kendini, sağlıksız gitmesi için bi neden yok, kendini yorma ağır işler yapma sağlıklı beslen haftaya 10güne falan keseni de görürsün 🤲💖💐 şimdi hamiş halinle bana dua et bende pozitif göreyim
Mavissi Canan__ gecikmem olmadan öğrendim 12 ağustos yumurtlama 21 ağustos beta 23 değerindeydi bir gün önce evde gebelik testinde silik çizgiyle farkettim