Bglmmrn Kızlar merhaba 3 yaşında oğlum var 1 senedir hamile kalamıyorum doktora gittim testler muayeneler hersey normal ama yinede olmuyo yumurtlama takibi de yapıyorum olmuyo ama sizin önereceğiniz bişey var mı
Biyiklikedi Bglmmrn Hacamat %100 öneririm. Ben 7 ay falan denedim. Hacamat yaptırdım 2 ay üst üste. Biri sırt diğeri bacak ve kafa. Ertesi ay hamile kaldım.
burcuo Bglmmrn Bir süre beslenmenizi düzenleyin, vücudunuzu ağır metallerden arındırın. Eliminasyon diyetleri işe yarayabiliyor. Bende öyle oldu en azından. Bu şekilde daha kolay gebelik olan da duydum. Bir uzmanla yol alabilirsiniz.
lilyum_ Bglmmrn benim adetim 10 gün sürüyor. O yüzden adetim biter bitmez 4 5 gün iciyordum. Simdi detaylarını çok hatırlayamadım ama youtube de detaylı videosu var. Oradan izleyebilirsin
Bglmmrn Biyiklikedi olmadı bi soğan suyunu deneyeyim sonra ona gideyım 27 yaşındayım herşey normal stresten yapmıyorum ama olmuyo niye anlamıyorum
Biyiklikedi Bglmmrn Hakkınızda hayırlısı olsun İnşAllah. En yakın zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız 🤲
miniksen Biyiklikedi bende bu ay hacamatla gebeliğim olustu Allahın izniyle Sünnette şifa vardır deneyin
lilyum_ busrax_ yani bilemiyorum vesile olmuş olabilir. 2 ay üst üste soğan suyu içtim. 1 ay boş bıraktım sonraki ay hamile kaldım
aybsrblgn Hsg çektirdiniz mi bende öyleydim filmden bir ay sonra kimyasal gebelik oldu sonraki ayda hamile kaldım