bebetomveben_ Bu hormonlar ne ister bizden ilk defa göbeğimde tüylenme gördüm önüne geçemiyoruz mu bunun kalırsa diye çok korkuyorum almıyorum tabiki ama inşallah dökülür kalıcı değildir değil mi
lilyum_ bebetomveben_ canım bende o sorunu yaşadım. Utancımdan karnımı kimseye gösteremez oldum. Doğumdan hemen sonra kararma ve kıllanma arttı daha beter bi hal aldı. Şuan bebeğim 4 aylık ve sadece ufak tefek tüyler var onun dışında hiçbir sorun kalmadı şükür. Gecer yani dert etme💖
lilyum_ bebetomveben_ canım bende o sorunu yaşadım. Utancımdan karnımı kimseye gösteremez oldum. Doğumdan hemen sonra kararma ve kıllanma arttı daha beter bi hal aldı. Şuan bebeğim 4 aylık ve sadece ufak tefek tüyler var onun dışında hiçbir sorun kalmadı şükür. Gecer yani dert etme💖
Meral_63 Cerokk hemde karnimda bakınca agliyorum ☹️ bacak kılları özel bölge hele demeye gerek yok diken diken SİYAH siyah hepsi offf ☹️☹️☹️
bebetomveben_ Meral_63 kaçıncı haftadasınız peki benim o kadar değil daha ilerleyen haftalarda mı oluyoki sadece çoğaldığını görüyorum
Cerokk Meral_63 kesinlikle… bir de serklajlıyım kendi kendime hareket etmem vs yasak. Eşim yıkıyor yaşadığım utancı anlatamam normalde ağda epilasyon vs kurtarıyordum kendimi sımdı hiçbir şey yapamayınca kendimi maymun gibi hissediyorum.. neyse ki bitiyor bu süreç.
Meral_63 ilknuuur bebeğim kız böyle karnım tüylü kıllı oluyor demeki erkek bebiş olursa orman gibi olur karnım