Elifce91 Merhaba ben renkli ultrason için gittim doktor kendisi bakıyor asistan da yanında oluyor. Tüm sorularına yanıt veriyor gayet ilgili bir doktor
visnelicheescake HafzeKr123 evet yaptırdım eşim de yanımdaydı ben mesai sonrası randevusuna gittim o yüzden almış olabilir diye düşünüyorum.
Deryacc00 visnelicheescake kardeşiö asla memnun kalmadı çocuğu ile alakalı o kadar kötü şeyler dedi ki o bir hamile ve çocuğu ile alakalı o kadar kmyü şeyleri normal gibi yüzüne yüzüne söyleemezsin hiç memnun kalmadı diğer hafta bayan olana gitti ve o böyle şeylerim olmadığını çocupun sağlıklı olduğunu söyledi mizacı berbat
visnelicheescake Deryacc00 Valla ben gittim çok güler yüzlü ve iyi birisiydi ben aşırı memnun kaldım bana olumsuz herhangi birşey söylemedi maalesef 🤷🏻♀️
betulllnxn visnelicheescake bende bu doktora randevu aldım sadece riskli gebelere bakılıyor diyor yine de baktılar mı. Ve ultrason kağıdı verdiler mi video çekebiliyor muyuz cevaplarsanız sevinirim ☺️
linsmea betulllnxn ultrason kağıdı vermiyorlar ama tüm fotoğrafları yüklüyorlar e nabıza. Eğer mesai dışı giderseniz çok güzel ilgileniyor kendi bakıyor. Mesai saatlerinde asistan bakıyor biraz daha gergin. Ona göre gidin bence