OgretmenEva Aylinannesi inşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz hamilelikte enfeksiyon ihmal edilmemesi gerekn bir durum çünkü
momof3 Kamelya büyük bir ihtimal Nişan canım 😌 Herkeste bir olmaz rengi.Jöle kıvamındaysa Ve normal akıntılardan farklıysa nişandır.Benimde başta renksizdi daha Sonra çok hafif pembe olmuştu.3-4 kere gelmişti.2 gün Sonra Doğum yaptım💕
Kamelya momof3 nişan değil maalesef doktorada sordum 😔 zaten benim bebenin gelmeye niyeti yok 40 ı geçti
Deletedmom277 Kamelya Normal akıntıdır büyük ihtimal sizinki pembe kahverengi veya kırmızı renk nişan sayılıyor biraz daha bekleyin eğer sarıysa enfeksiyon da olabilir
ilkaskilkheycan Bende 39+3 kızlar dünden beri ılık ılık karın ağrım var ve akıntı fazlalasti su mu geldi ki die gidiyorum beyaz sumuksu akıntı geliyor dogummu baslicak anlamadım bu karın ağrısı nedir ya 😖😖😖
Derya38Ba OgretmenEva o zaman nişan gelmesi böyle bir şey ise bu sabah benimki de geldi yoğundu miktarı fazlaydı baya jölemsi bir şeydi
MS-2190 OgretmenEva benimde sümüksü beyaz Dı ve yogundu o zaman benimde doğumum. Yakın 🥺heyecan duygusallık tavan 😪
Medinevurall066 Kamelya ya çatı muayenesi daha önce hiç olmadım benimde doğumuma 10 gün kaldı. Bende en çok çatı muayenesinden korkuyorum nedense. Nasıl bişey?
Derya-55 Medinevurall066 doktor iki parmakla vajinadan muayene ediyor uzun sürmüyor acımıyor eğer ben gibi kendini kasarsan çok çok hafif yanma olur oda çok hafif
Goncaqibi Bugün 2 kere çok hafif pembemsi leke geldi 2. Gelişinde sümük kıvamında yine hafif pembe leke geldi ve şuan sol kalça tarafında ve kasıklarıma ağırı girip duruyor bebek düşücekmiş gibi acil cvp vere bilicek varmı acaba