miniksen arkadaşlar bugün gidip kan verdim ve beta hcg 41 çıktı ama nisan ayında da 15 le gebe kalmıştım kimsayaldı adet tarihimde adet olmustım suanda da 7 gün gecti 41 değerim bi tane oğlum var aslında 42 yle öğrenmistim onda sizce endise etmelimiyim
3boysmom miniksen betanız 5 üstüyse gebesinizdir düşüklüğü cok önemli değil önemli olan 2 günde bir en az %60 artış oluyor mu 💓 siz bence beta takibi yapın aynı yerde kan vermeye çalışın hayırlı olsun hiç kötüsünü düşünmeyin. ben 30la öğrendim şuan ikizlerimi bekliyorum💓🙏
Tuanakaran miniksen 4 günüm geçti benimde kimyalsal gebelik geçirdim bende 1 güm geçe kan vermiştim negatif çıktı bende bebek istiyorum hayırlı olsun inşallah darısı başımıza hiç kötü düşünme @BuketKrnn
ozlemez Canım bence 2 günde bir kan ver yükselicekmi diye bak baya düşük gibi değer inşallah yükselir 🙏🏻
miniksen selinkubrasener ya masallah böyle seyleri gördüğümde endisem gidiyor sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah isteyen herkese nasip olsun 🤲🏻❤️❤️
miniksen Tuanakaran inşallah Allah bebek sahibi olmak isteyen herkesin kucagına bebek almayı nasip etsin sağlıkla güzellikle inşallah ❤️❤️❤️