sanane08 Kızlar selamlar yakın zamanda bu 2 hastanede doğum yapan var mı ? Memnun kalan , kalmayan ? Baba doğumdan sonra içeri rahat girebiliyor mu ? Odalar tek kişilik mi çift kişilik mi ? Tüm şeffaflığıyla yazarsanız sevinirim 🙏
Dilay34 sanane08 Bende başakşehiri çok merak ediyorum aslında burdaki daha önce açılmış postların hepsini okudum hepsi tek birşey söylüyor bı gittiğin doktora bidaha denk gelmek pek mümkün değilmiş birde doğumda doktorun kendi değilde stajer doktorlar giriyormuş buda beni çok korkuttu tabi inşallah yakın zamanda doğum yapmış olan birileri yazar
sanane08 Çam Sakura’da tanıdık ebe ile görüştüm muayeneye ve doğuma genelde asistan doktorlar giriyormuş.. beni de ürküten bu oldu.. Bağcılar yeni açılan kadın doğuma muayeneye gittim Salı günü ikincisine gideceğim ama çok kararsız kalıyorum.. muayenesi tavırları gayet güzeldi ama benim için önemli olan doğum anı.. yeni hastane ilgili olurlar ve evime yakın diye oraya başladım ama eğer Çam Sakura daha iyiyse oraya gidebilirim.. bu arada Çam Sakura’nın geçen gün aciline gittik eltim yedi aylık hamile sancılandığı için götürdük. Acilde Yanına asla refakatçi almıyorlar. Bir tane yeni doğum yapmış kadın gelmişti belli dikişlerinden yürüyemiyor bir tarafında eşi bir tarafında da bir annesi vardı onlardan destekle yürüyordu o kadını tek başına aldılar eşi ben girmeyeyim ama yanında annem girsin dedi asla kabul etmediler.. Yani her devlet hastanesi mi böyle ?