Daisyy000 mucizem2geliyor Bende de aynı korkular var.İlkinde aşırı zorlandım,2.ye 22+5 hamileyim,2.daha zor geçiyor diyenleri duydukça korkuyorum. İlki zaten o kadar zordu ki daha zor olursa ne yaparım bilmiyorum
Edizhr mucizem2geliyor benimde ilk özel 38 hafta 2. Devlette 39+5 te ama devlette prenses gibi doğum yaptım o kadar iyiydi ki
HilalAsel4364 mucizem2geliyor benim ikiside aynı araştırma hastanesinde olmuştu. Arada 4 yıl var ikincisi daha rahat geçmisti. Şuan 3. Gebeliğim farklı bir hastanede olucam ama yaşayacağım şeyleri az çok biliyorum pek takmıyorum kafaya.
Edizhr mucizem2geliyor ❤️❤️korkma canım herşey su gibi akıp gidiyo gerçekten bende aşırı korkuyordum ama şimdi 3. Olmasına rağmen sadece bebeğimle kavuşacağım anı hayal ediyorum sıfır korku endişe artık
mucizem2geliyor @HilalAsel4364 bnmde şuan oğlum 21 aylık heral.2.5 sene SONRA bnmmde 2.sezeryanim oluyor
YuvarlanamayanPaanda mucizem2geliyor daha kolay oluyor emin ol ki ben 4. Szeryanımı olacagım aralerı hep 2 yıl
staRmama YuvarlanamayanPaanda ay maşallah kuzum sana ben de ikinciyi nasıl doğuracağım diye düşünenlerdenim ilki çok zor geçti ssvd düşünüyorum o yüzden. Senin hepsi mi iyi geçmişti?
2Princess1Mom mucizem2geliyor Bende aynı şekilde çok endişeliydim ama ilkine göre daha kolay oldu çabuk toparlandım