Merhabalar. Önce aşılama sürecini anlatayım bilmeyenler için. Ben de ilk defa yaptırdım regl 3 günü gittim ama devlet hastanesi olduğu için bazı evraklar eksikti ve eşimin spern testi yoktu. O yüzden reglin 4.günü başladık. Gonal f 75 yaptım her akşam aynı saatte. Ta ki reglin 18. Gününe kadar zor büyüdü yumurta m. Regl 18 günü yani çarşamba günü çatlatma iğnesi vurup cuma günü saat 11.30′da aşılamamı oldum. Ara ara kasık batmaları oluyor ama bunun tamamen iğneden olduğunu biliyorum çünkü daha önce ovulasyon takibi yaptırmıştım ve yine çatlatma iğnesi kullanmıştım. Aşılamadan sonra 13 dakika kadar yattım doktor 10 dakikaya yeterli demişti ama ben birkaç dakika daha uzattım. Bana progestan fitil verdiler her akşam bir tane atıyorum ve uyuyorum. İlk gün hiçbir iş yapmadım. Bugün de yapmayı düşünmüyorum ama eşim yoğun çalışıyor çok fazla yardım edemez muhtemelen ufak ufak iş yapmaya başlayacağım yarından itibaren. Hakkımızda hayırlısı inşallah tutunur çünkü çok uzun zamandır bekliyorum ve daha önce bir sürüüüü tüp bebek yumurta takibi kocakarı yöntemleri gibi denemelerim oldu.