Rose_07 sevgi0205 7+4 bir haftadır lekelenme yaşıyorum. 3 gün hastanede kaldım bebek iyi dediler ama leke neden oluyor bilemiyorum. Bunu saymassam güzel geçiyor. Bazen bulantım oluyor bazen hiç olmuyor.
ogretmenannecik sevgi0205 8 haftalığım ve her günüm ölüm gibi geçiyor kafamı kaldıramıyorum mide bulantısı halsizlik 😢
cizgilidefter sevgi0205 iştahım hiç yok, mide bulantıları baya bir arttı. Özellikle şekerli yiyince insülini de yükselttiği için midem çok kötü oluyor. Meyve bile dikkatli yemeye çalışıyorum. Ama genel anlamda iyi geçiyor gibi 7+4 üm.
isimsiz19 sevgi0205 7+6 olduk regl gibi sancıları kasık ağrılarını bel ağrılarını ve göğüs ağrılarını saymazsak çok iyiyim😂❤️ olsun bebeğim iyi olsun da gerisinin önemi yok hayırla sağlıkla kolaylıkla kavuşalım hepimiz🙏
ebruu060619 Rose_07 bende 7+4 günlük hamileyim, en başından beri mide yanmam çok şiddetliydi ama iki gündür hiç bir şekilde mide yanmam yok normal mi sizce, bide koku hassasiyetimde eskisi gibi yok korkuyorum ya bişey olursa diye
Rumsamut ebruu060619 her belirti her gün olmak zorunda değil bazen hiç olmaz bazen çok şiddetli olur çok panik yaparsanız kontrole gittiğinizde doktora sorarsınız bence gayet normal bi durum
Busra92222 ebruu060619 bende doktora bu endiseyle gittim bunlar efsanevi bilgi herkesin belirtisi hergün degısebilir dedi hersey yolunda dedi bunu duymak icin 2500 tl verdim bide😂
Rose_07 ebruu060619 gerçekten benimde öyle bir anda dün iştahım açıldı mide bulantım kayboldu. Koku hassasiyetini kontrol ettim oda yok. Çok korktum noluyo diye. Ama sabah güzelce bir bulantı çektim. Yanımdaki kişinin parfüm kokusu rahatsız etti sevindim 😅 geçmiş günlerde bunlara ağlamıştım 😅
Rumsamut 5 haftaya kadar adet sancısı gibi karın ağrılarım vardı 6. Hafta mide bulantılarım başladı başka bi sorunum yok sadece sürekli uykum geliyor😂
Busra92222 Merhaba bende 7+2 şuan hersey yolunda bulantı yok 5. Haftada daha yogundu. Cok hafif kasıkta gerilmeler ve bolca uyku var . Kalbini dinledik cok güzeldi💕