ozgecnr Merhaba annelerim ve anne adaylarım. Bende pcos var. 4 gün önce kahverengi lekelenmelerim oldu bazen çoğalıyor bazen azalıyor. Bu acaba yerleşme kanamasımı yoksa pcostan mı bilgisi olan varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
Tubaaslnkzl ozgecnr pcos leke yapmaz yerleşme olabilir üstünde durun çünkü bende de pcos var iki kez leke geldi birinde kimyasal birinde dış gebelik geçirdim sonradan hiç lekelenme gelmedi sağlıklı bebeğim oldu o yüzden kan tahlili ve kontrolleri aksatmayın
ozgecnr Edizhr yok bende direkt kahverengi oluyor siyah değil. Oyüzden kafam karıştı. Doktorda şehir dışında cvp vermiyor
Edmr97 ozgecnr banada aynısı oldu doktoruma sordum yumurtlama kanamasi dedi domtorun mesajinida gonderebilirim istersen
Biranneadayi4 ozgecnr bende pcosum ben bazen yumurtalama günü leke oluyor bazen de regle birgün kala leke ile başlıyor ama uzun sürmüyor boyle
ozgecnr Biranneadayi4 4 gün oldu birde ilk kez başıma geldi. Normalde afedersiniz hasta bezi kullanırdım geçerdi sağ sola hep.
emine717_ ozgecnr yumurtlama kanaması aynı dediğiniz şekilde lekelenme gibi oluyor bazen çamaşıra bazen sadece sildiginizde peceteye geliyor bazende akıntı seffa pembemsi gibi oluyor ama dediğiniz gibi pcos olduğu için biz her belirtiyor umutlaniyoruz
ozgecnr Yumurtlama kanaması önceki adet döneminden sonra olmazmı ? Benim ağustos ayında yumurtlama dönemim geçti adetim 3 eylülde olmasını bekliyordum ama böyle oldum
emine717_ ozgecnr mesela genelde yumurtlama ayın ortalarına doğru olduğu söyleniyor ya bizim düzensiz adetlerimiz olduğu için ayın ortasında olmayabilir ayın 1inde adet oldum diyelim 14 ub15 i gibi yumurtlama oluyor her zaman yumurtlama kanaması olacak diye bir şey yok tabi ama arada olabilir böyle şeyler