Smr5353 Kızlar oğlum 3.5 yasında adı eymen aras çizgi filmde eymen ile çimeni izlemiş kardeşimin adı çimen olsunmu diyo 😁 siz ne diyosunuz olurmu
Selim_Alparslan Smr5353 Benim oğlum da dün kardeşinin adına İbi olsun dedi yani onların her dediğini yapacaksak artık bilemiyorum 🤪
Edizhr Smr5353 zira diyom bu ne çizgi film ismi gibi diye 😂😂kız boşver onlar bulur çeşit çeşit daha çocuğa bakma sen 🤭
Serde55 Smr5353 Kızılcık Şerbeti’nde de Çimen adlı bir kız vardı. Neden olmasın? Irmak, Fidan, Çınar, vb. isimse Çimen niye olmasın? Sadece alışık olmadığımız için garipseniyor. İnsanlar istiyor ki herkes aynı, moda olan 3-5 ismi koyup dursun.
Smr5353 Selim_Alparslan 😂😂 valla bilmiyorum ya bi yandanda isim bulamadığımız içinde onamı bıraksak diye düşündüm 😁 bi aralar sevdiği bi arkadası vardı adı meryem olsun diye diretiyodu
Selim_Alparslan Smr5353 Cok güzel kız bebek isimleri var nasıl bulamıyorsunuz eşinizle bir daha istişare yapın bence 🤔
Smr5353 Edizhr biarada kız arkadasının ismini koymak istiodu tutturmuştu meyrem olacak diye 🤦♀️😂 valla şaka bir yana oğlumun adında hemen karar kıldıkta kız ismi ne zormuş ya 😁 Allahım hayırlısıyla bi sağlıklı doğsunlarda 🤲
Edizhr Smr5353 valla 3. Kızım olacak 2. Numara tutturdu Ayşe Allah Ayşe 😂😂 aklına nerden geldiyse Allah’tan vazgecirdik İpek koyacağım 🩷