Ftmn123- Kızlar dün adet bittikten sonra 7. günü test yaptım ve silik çizgi çıktı markası da nimo erken gebelik testi dogrumuki acaba?
bbety Ftmn123- hayatım ovülasyonun ne zsman oldu? Adetten sonraki 7.günde mümküb değil çnkü. O sıralar anca yumurtlama zamanları oluyo. İdrarda gebelik çıkması da yumurtlamadan 11 12 gün sonra oluyo
bbety Ftmn123- yumurtanın döllenebilmesi için yumurtlama olması ve çatlaması gerekiyor. Yumurtlama takibi yapıyo musun? Adetin bittiği gün yumurtlasan bile testte çıkmaz daha
bbety Ftmn123- adetiniz de çok kısa sürmüş hangi ara eski yumurta sökülcek de yenisi olgunlaşıcak. Bemce biyolojik olarak mümkn değil. Diyelim ki oldu 26sında yumurtladınız 3 4 günde idrar pozitif mümmmkün değil. Ben boşa umutlanmamanız için söylüyorum
Nevagibi Ftmn123- 😆😆 ya 23 ağustostan bu yana nasıl hamile kalacaksın hangi ara yumurtladın da bebek tuttu 😄 gebelik o kadar kolay değil canım biraz sakin ol diğer adetin yaklaşınca anca anlarsın var mı yok mu yani eylül sonu gibi sabret biraz