HAydogdu Merhaba yüksek tansiyon sebebiyle doktorum bebeğimi 37. Haftaya girdiğimizde alacak dün her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne vurulduk fakat ben yine de kuvöze girer mi diye korkuyorum böyle bir konuda bilgisi olan var mı?
ipekmom_ HAydogdu solunum ve emme refleksinde bi sorun yoksa girmez diye düşünüyorum, arkadaşım 36da doğurdu bi sıkıntı yaşamadı, her bebek aynı değil doğuma kadar belli olmuyor maalesef. İnşallah girmeden sağlıkla kucağınıza alıp evinize geçersiniz 😊
ElaEge HAydogdu ciğer geliştirici bi iki gün öncesinden vurunsa bile yeterli oluyor genelde alınacağını düşünmüyorum ama her ihtimale hazır edin kendinizi sağlıkla kavuşun inşallah
demirrleydi_ HAydogdu bebekte bir sorun yoksa girmez korkutma kendini bebeğin durumuna bağlı solunumda emmede ya da enfeksiyon açısından bir sorun olmazsa bebekte alınmaz
HilalAsel4364 HAydogdu bende yüksek tansiyon sebebiyle tam 37 haftada doğum yaptım ve ciğer geliştirici yapılmadı. Kızım küveze girmedi 2 buçuk kilo doğdu emme refleksi zayıftı sarılık oldu ve 2 gün hastanede kaldık. Size tavsiyem sık besleyin küveze gireceğini sanmıyorum korkutmayın kendinizi.
Busrakkaya Hayır kesin alınacak diye birşey yok bazen 38 de doğan bebekte alınıyor bebeğin gelişimine bağlı ablan 37 de doğurdu bebeği eve getirdik korkmayın inşallah
Sansannesi Bende aynı korku ile preaklampsi ile geldim 37+3 bugün. İğne felanda yapmadılar tansiyonum hep 15veya 16 larda. 38+0 da sezaryenim var. Bende çok korktum ama 41 haftalık doğum yapan arkadaşımın bebeği küveze girdi idrar yolu enfeksiyonundan etkilenmiş 2ay kalmış bebek küvezde sağlıkla zamanında hayırlısı ile gelsin düşünme içini ferah tut Allahın izniyle bişey olmaz
HAydogdu Sansannesi Siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah kendinize de çok dikkat edin 🙏🏻 Siz İstanbul da mısınız hangi doktora gidiyorsunuz?
Turuncukelebek HAydogdu 2 bebeğimide 37.haftamda doğurdum su gelmesiyle ciğer igneside olmadık gayet sagliklilardi kgsu kaç acaba
HAydogdu Turuncukelebek Çok sevindim sizin adınıza 🙏🏻 Şuan 2600 gram bir on güne sanırım 200-300 gram daha alır