[silindi] Ftmn123- elbette senin inisiyatifine kalmış ama bekleyebilirsen biraz daha beklemen iyi olur
betulselvierkul Adetime 2 gün varken 5.22 çıktı beta az diye bu sefer 2 gün de bir tekrrladık değer yükselmeye başaldı bazen sabırlı olmak gerekiyor ama işte yapamıyoruz😄 yani diznin kanda bile çıkmayabilir
[silindi] betulselvierkul ay valla senin ilk öğrendiğin değeri öğrensem de yeterli benim için vallahi yol eder gerekirse her saat başı gidip veririm o kanı 😂😂
nerm629_ [silindi] bende bisey sorcam canım bende 15 agustos adet oldum 20 ve 22 inci günler iliski oldu adetten buyana 16 gün oldu diğer ayın adet günümede 10 gün kaldi sence kan versem cikarmi ya
[silindi] nerm629_ sabredebilirsen beklemen biraz daha mantıklı olur güzelim. En azından bekleyebilirsen 1 hafta daha bekle sonra ver umarım herşey gönlünce olur 🥹💖
[silindi] Biranneadayi4 vallahi kan daha mantıklı geliyor ya en azından kesin ve net çözüm aklım kalmayacak kan verdiğimde yani kendi fikrim tabii
beyzaasenaa [silindi] Var görünüyor Kan ver hemen bence bende de aynı oldu test yanlıştır dedim reglim 10 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı 4 buçuk aylık hamileyim şimdi