[silindi] Belli belirsiz bir çizgi mi? Var bana mı? Öyle geliyor kızlar anlayan bakabilir mi lütfen??🥺 resim biraz fazla oldu ama daha anlaşılır olsun diye heyecandan bi kaç fazla kaçırmış olabilirim hakkınızı helal edin 💖🙏🏻     
beyzaasenaa [silindi] Var görünüyor Kan ver hemen bence bende de aynı oldu test yanlıştır dedim reglim 10 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı 4 buçuk aylık hamileyim şimdi
[silindi] kacamazzz aslında bugün direkt kan vermeyi düşünüyorum test yaptığım zaman yüreğim ağzıma geliyor oldumu olacak mı diye en mantıklısı kan vermek gibi geliyor en azından neyse ortaya çıksın diye çünkü belirsizlik içerisinde olmak çok yıpratıcı
Minasuu22 kacamazzz [silindi]  Kızlar benimkine de bakar mısınız ? 🥰
kacamazzz [silindi] haklısınız bende bugün test yaptım silik çizgi çıktı bende bugün kan veririm büyük ihtimalle
[silindi] kacamazzz o zaman kanlarımızı verelim sonuçları gözlemleyelim inşallah sizinde pozitif çıkar 🥹🙏🏻
[silindi] kacamazzz baktım vallahi bana çok net gözle görülür gibi geldi yani benim test seninki gibi değil seninki daha net güzelim ama bak dün bi tanıdığım kasığıma baktı sağ tarafımda doluluk hissi olduğunu söyledi sende de varmı öyle birşey şöyle küçükte olsa ufak bi doluluk hissi ele geliyor hafifte olsa
kacamazzz [silindi] yaa inşallah vardır o zaman adetime 6 gün var o yüzden biraz endişeliyim acaba test yanılmış olabilir mi diye. Bende kasıklarımda doluluk hissediyorum inşallah vardır ya ikimizde de
[silindi] kacamazzz ayy hadi inşallah vallahi kahvaltı sonrası kesin gitmeyi planlıyorum içim içimi yiyiyor normalde test yapmayacaktım dün herkes sen hamilesin dedi annemde rüyasında görmüş galiba beni çok ümitlendirdi umarım kısa süreli bi sevinç olmaz çünkü yoruldum artık nolur sende dua et bende seni dualarıma katacağım 🙏🏻🥹
kacamazzz [silindi] ederim tabii canım inşallah Allah bu mutluluğu yaşatır ikimizede🥹🙏🏻🥰❤️ özelde mi kan vereceksin devlet hastanesi acili almıyor diye biliyorum
[silindi] kacamazzz aminn inşallahh 🤍🙏🏻vallahi devlette vermeyi düşünüyorum daha önce devlette vermiştim çünkü
[silindi] kacamazzz benim evvelinde vermişliğim oldu eğer alırlarsa direkt devlette verin bence daha mantıklı zaten çok hızlı çıkıyor sağlık ocağı gibi geç vermiyorlar sonucu bi iki saate e nabıza düşmüş oluyor
Ftmn123- kacamazzz ya bende yaptımda dün 23 Ağustos da adet oldum ve dün yaptım sonuç aynısı çıktı silik ?
[silindi] kacamazzz kacamazzz almıyorlar direkt söyleyince onun yerine karın ağrım var de sonrasında sorarlar zaten gebelik varmı diye sende bilmiyorum emin değilim de bakarlar. Yoksa bende direkt gebelik testi dedim bakmadılar direkt gebelik testine kaldırmışlar hastaneden, boşa düşme dediğim gibi yaparsan zaten onlar kendiliğinden ister
[silindi] Ftmn123- yanlış anlamadım değil mi ayık 23’nde adet oldunuz daha sonra dün yaptınız ve silik mi çıktı ? Belki tutmuş olabilir ondan silik görmüşsündür belli olmaz en iyisi kan vermek ne var ne yok onda çıkar