kezbnneti 00:30 da nişanım geldi ve sancılarım başladı özellikle belime vuruyor kızlar 40+3 üm sizce ne zamana doğururum
Rbs06 kezbnneti ben de nişanım geldı suyum geldi dıye gıttım aksam 7de ertesı gun oglen 13:50 de dogum yaptım o saate kadar acılma beklendı bıraz evde ıdare etseydım keske ama ılk dogumumdu ınsan korkuyor
gecegunduz kezbnneti İnşallah kolay geçer sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi ne zaman geleceğini Allah bilir 🤷♀️🤷♀️ama sancınız varsa saatler sonra doğar bu belki 2 saat belki 6 saatı bulur belki daha fazla
Asortikhanim kezbnneti hayırlı doğumlar benimde dün nişanım geldi bugün full sancı çektim ishal oldum kusuyorum sürekli doktor sancıların 10 dk bir olunca gel dedi bekliyoruz 🥹
kezbnneti Rbs06 benimde ilk doğumum olcak ama çevremden edindim bilgiler doğrultusunda evde sancıyı çekmek istiyorum korkuyorum da normal doğumdan ama bian öncede artık doğurmak istiyorum
kezbnneti gecegunduz gebeliğim çok kolay geçmedi inşallah doğumum güzel geçer çok teşekkür ederim dualarınız eksik etmeyin
mehmetsaki kezbnneti normal doğumdan korkmayın o sancılar bebek gelene kadar inşallah ama sezeryana Rabbim muhtaç etmesin onun etkisi daha da uzun sürmüştü bende tabi bünyeden bünyeye fark ediyordur
mehmetsaki kezbnneti aynen evde sancıyı çekebilirsiniz ama suyun gelmesi ile nişan gelmesi bir sayılır mı bilemem ben oğlumda daha 36 haftalık felan kanamam gelmişti oda azdı işte direkt hastaneye gittim sezeryana aldılar