Eren1 Cyd7 bebess kaset test almıştım en son erken gebelık aldım kaçkez cıkmıyordu dıye bu sefer almadım
bebess Adetim 9 gün gecikti 3 gün önce test yaptım pozitif 🥰 doktora gittik fakat keseyi gördük göremedik minicik 🥲
Eren1 bebess hayırlı olsun benden doktora gitmek istemıyorum keseyi göremıyorlar kalp atışını öyle korku oluyor en son travmam oldun bu durum
Tuanakaran bebess öncesinde test yapmışmışsınız acaba benim 1 gün gecikme de negatif ti 4 gün gecikmede şuan
Eren1 Cyd7 en son düşük yaptım korkuyorum bıraz geçsin istiyorum açıkcası stres oluyorum troid rahatsızlığım var sonra uyku yemek yemek hepsi haram oluyor bana
Elailelale Cyd7 Kasıklarımda dolgunluk var aşırı şiş onun haricinde arada adet ağrısı gibi ağrı var hafif başka birşey yok. Yarın kan vereceğim
Cyd7 @“Elailelale” benim belirtilerim de aynı adetim 3 gün var test yaptım negatif test sonucunu paylaşırsanız merak ettim bu arada yaşınız kaç İlk gebelik mi ?
maco61 Cyd7 bende adete 1 hafta kala yaptım negatifti. Bir gün kala yaptım silik çıktı sonra kan verdim 15.40 çıktı beta