gllffr Kızlar 14 aylık bebeğim bugün birden ateşlendi ateşi 40 dereceye kadar çıktı hemen hastahaneye getirdik yatış yapıldı covid testi pozitif çıktı bende hamileyim benimde belirtim var çok korkuyorum başına daha önce gelen var mı nasıl atlattınız
Seyda-06 gllffr biz 4 aylıkken yakalanmıştık ilk koronalara ateşlendiği her an götürmek gerekmiş çok inatçı bi ateş oluyor bende mahvolmuştum öksürük ateş falan yatak döşek yattık
Seyda-06 gllffr öksürüğün gitmesi 2 hafta buldu oğlum daha çabuk iyileşti ama çok ateşlendi bolca uyuyun tek çaresi uyumak zaten sürekli uyutan bi hastalık
Seyda-06 gllffr bolca meyve yiyin başka çaresi yok bebeğinize de takviye vitaminler alabilirsiniz belki faydası olur bağışıklığına da biz çok küçüktük sadece emzirmek durumunda kalmıştım maalesef ama sizin ayı büyükmüş belki daha farklı bi yol söylerler brufen ibufren tarzı şuruplar biraz etkili oluyor doktorunuzun önerdiği kadar yazdırın ateşi onlar düşürüyor
hilalbadeaytas bende 9 haftalık gebeyim önce eşim sonra ben covid olduk bu ara salgın var dikkat edin