40+3 haftalık hamileyken polikinlikteki doktorum 40+5te gece 12den sonra bir şey yeme sabah erken gel yatışını yapalım demişti suni sancı verilecekti çünkü çatım normal doğum için uygundu ama hiç sancım açıklığım yoktu 40+5 haftalıkken rahatsızlandım akşam mide bulantısı İshal ne yesem ne içsem çıkarmaya başladım acile gittik ilk önce kan vs alındı tahliller temiz çıkınca kadın doğum doktorunun olduğu kata yönlendirdiler nst ultrason alttan muayene yapıldı nst hariç hepsi normaldi nstde sancım yoktu fakat bebeğimin kalp atışları çok hızlıydı gece saat 4e kadar hastahanedeydik doktor sancın yok açıklığın yok senin yatışını 2 gün sonraya veriyorum sisteme o şekilde not düşüyorum dedi beni eve gönderdi bu doktor kendi polikinlik doktorum değildi eve geldik fakat şikayetlerim azalmadı aynen devam etti artık 1 yudum suyu bile geri su olarak çıkartıyorum acildeki doktoru dinlemedim sabah polikinliğe kendi doktorumun yanına gittim durumu anlattım o da bana gece yapılan muayenelerini dosya haline getirip hazırlayım şehir hastahanesine git orda seni yormadan direkt yatış yapsınlar şuan katta boş oda yok yatış veremiyorum sana dedi tamam dedim sistemde her muayene mevcutken nst kayıtları yoktu doktorum seni nstye bağlayım öyle git dedi nstye bağlandım bebeğimin kalp atışları hala çok yüksekti doktorum seni böyle hiç bir yere gönderemem acil sezaryene almam gerek bebek kakasını yapmış olabilir kalp atışları çok hızlı dedi katta boş oda yok koridorda sedye üzerinde takip edicez denildi sevk versem 2 saatten önce hallolmaz ve ben bu riski göze alamam dedi kabul ettik acil sezaryene alındım bebeğim kakasını yapmış bunun stresinden de 2 tur kordona dolanmış yani ben acildeki doktoru dinleseydim ve sabah polikinliğe gitmeseydim ölü doğum olacaktı hastahaneden kucağım boş dönecektim Allah yüzüme baktı kızımı sağ salim aldım kucağıma şansıma ben ameliyattan çıkana kadar bir odada boşalmıştı ameliyattan çıkınca odama geldim demem o ki arkadaşlar bazen doktor hataları olabiliyor bu tarz durumlarda riske atmayın sorgulayın irdeleyin güvendiğiniz doktorlara muayene olun Allah kimseye yaşatmasın