Lilyko9 bebetoli bende de o bebetoli normal ilk hissettigimde 1-2 kez hissettim sonra 2 gun hic hissetmedim sonra yine 1-2 hissettim ama simdi daha sik hissediyorum gun icinde ara ara. Daha cok kucuk ondan diyorlar.
Pofidik123_ bebetoli normal bende hergün hissetmiyorum hele ki gün içinde hareketliysem hiç hissetmiyorum çünkü biz hareket ettiğimizde içinde oldukları sıvı sallanır çocukta uyurmuş anne karnında
egeansea bluemom24 Bu benim 2. Hesabım. Bende buraya sürekli hissetmiyorum bi sorun mu var diye mesaj atıyordum sürekli Çok şükür 20+3 te ilk pıtı hissettim. Şuan 22 hafif hafif hissediyorum ama düzenli değil hala
mehmetsaki egeansea normaldir ya çok hareket isterseniz bi çikolata felan yiyin ama genellikle geceleri hareketlenmeler çok oluyor 😍 bende 26. Haftadaym
mehmetsaki bluemom24 merak etmeyin doktor kontrollerimizi düzenli yaptıktan sonra ve sağlığı da yerindeyse 16. Haftadan sonra bile hissedilebilir kişiden kişiye fark ediyor benmde ilk gebelik kürtaj olmuştu ama zayıftım diye mi vaktinde hissetmiştim yoksa bebeğin kilosu da etkiliyor tabiki
mehmetsaki bebetoli gelişme aşamasında olduğu için sürekli uyuyormuş ama bi çikolata felan yiyin hareketlenme olabiliyor
mehmetsaki bebetoli uygulamada da öyle söyleniyodu bi kaç gün hissetmeyebilirsiniz diye bende de arada hissetmediğim oluyordu bi çikolata felan yiyin stres etmeyin dinlenmeyi de ihmal etmeyin
Melomelo0 16.haftada bir gün hissediyorsam üç gün hissetmiyordum aralıklıydı ama bir haftadır her gün hissediyorum oturduğum dinlendiğim her an tekmeliyor hıçkırıklarını bile ayırt edebiliyorum 21. Haftadayız
anneoluyorummm103 bluemom24 12.haftalarda seyirme gibi ara ara hissediyordum 18.haftadan itibaren tekmeleri net hissediyorum
krbykftss anneoluyorummm103 cinsiyet nedir acaba bende ilk oglumda 12 haftada hissettim 15.16 haftada bildiğin tekmeleme hissediyordum herkes çok erken erkek olduğu için dediler şimdi hamileyim 14 haftalık daha hiç hissetmiyorum
Smr5353 bebetoli bende sizzin gibiyim ilk 16 haftalarda hissettim ama şöyleki 18+6 oldm hâla düzensiz yani 3 gün 4 gün hissetmediğim oluyo tatlı da yesem solada yatsam tık yok insan endişelenio işte buarada sizin cinsiyeti ne bizimkisi kız acaba kız bebekleri mi böyle oluyo diyorum ama bilmiyorum
bymiraymom bluemom24 15 de başladım hissetmeye 16 da daha güçlendi karnıma elini koyan bile hissediyor🥰