busraaylmz Merhaba kızlar 💁🏽♀️ Gebeliğiniz de karnınızın çatlak olmaması için ne kullanıyorsunuz neler önerirsiniz 😘😘
Sheda busraaylmz canım ben 4. Ayda başladım bebe yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum sadece 31 haftalık çoğul gebeliğim var yani normalinden daha büyük karnım çok şükür çatlağım yok henüz
Hnur busraaylmz 15. Haftamdan beri Hindistan cevizi yağı badem yağı ve bebe yağı kullanıyorum 35. Haftamdayım çok şükür benimde çatlağım yok. Ama son iki aydır günde iki kez sürüyorum
Gamzeemrmrt Bu ıkıncı gebelıgım olcak. Bebe yagı badem kakao vs herseyı denedım sonuç çatlamii bır cılt en ıyısı mustelenanın var pahalı ama o. Daha ıyı ılk gebelık için yano ıkıncıde artık catlamii bır cılt oldugu için acıkcası dusunmuyorumm ben bıo bıl surerım oda yumusak tutsun dıye dıgerleri cok tuh yapıyo surmeyın derım. Mustelayı arkadasım kullanmiştı bu arada ordan bılıyorum ve. Sıfır catlak bılmıyorım şans ışimi ama☺️🤪
Deletedmom133 emineaydn bende yapmadı ben kullanıyoruö başka yağda olur boşuna çatlak kremine para vermeyin de
Sengulkrgz busraaylmz 16 haftadayim suana kadar bir sey kullanmadim fakat yarindan itibarek basliyorum....Hataydan saf zeytin yagi siparis etmistim onu kullanacagim karin bolgem.icin birde gogus uclarim bu aralar kasinmaya basladi o bolgeyede aurecegim...
Gnygns busraaylmz bio oil kullanıyorum 34+2 yım hiç çatlak yok henüz.ama ben evde olduğu için kullandım açıkçası çok da düzenli kullanmadım faydası var mı genetik mı bilmiyom.ama kuru kalmaması lazım cildin illaki bi yağ kullan
serdenli busraaylmz ben 3. ayımdan beri ne bulduysam hint yağı badem yağı bebeyağı vazelin hindistan cevizi yağı hepsini sürüyorum😂7. ayımdayım şuan yok ama doğumdan sonra daha iiyi anlarız🙄
Hayale busraaylmz bence hi bir fayda etmez ben zeytin yağı sürüyom sadece kasınmasını biraz önlüyor ama çatlaga hic bir sey fauda etmez bugun doktorada dedim ne yapsan faydasız karın buyudukce catliyicak
Gulnar44 Gamzeemrmrt evet ilkinde çok değil biraz oldu ama doğumdan sonra gitti bu bebekte çok sukur hiç olmadi