fatmanur3824
Aile hekiminde bı tahlil ver eksik olan değerin varsa tamamlamaya çalış bı taraftan folat B12 D vit bence omega 3 takviyesi , en büyük tavsiyem yürüyüş yap her gün bı yarım saat 40 dk hafif tempolu yürüyüş kesinlikle rahmi kanlandiriyor ve canlandırıyor tutunum içinde çok önemli , beslenmene dikkat et avakodo gibi ceviz gibi yumurta kaliteni etkileyecek şeyler ye asitli paketlilerden bı sure uzak dur , odaginizi degistirin eşinle güzel vakit geçirmek eğlenin film izleyin yürüyüşleri beraber yapın sizi duygusal anlamda yakınlaştıran yoksa bir görev bilinci haline geliyor ve her iki tarafta gerilebiliyor birliktelik süreci 🌸
Ovulayon testi kullana bilirsin ama ben vücudunu dinlenen taraftarıyım biz kadınlar yumurtlama süreçlerinde kendimizi çok iyi hissederiz güzel ve çekici hissederiz birliktelik isteğimiz artar aynı zamanda yumutlama zamani akintin farklılaşır takip edebilirsin adetin bittikten sonra gün aşırı birliktelik ihtimali çok çok artırır ama o durum bizi gerebilir dersen kesinlike vücudunun sinyallerini bekle . Şimdi Dr gitsen bile 6 ay ile 1 yıl arası beklemenizi tavsiye edecek o yüzden stres olma ve bence bu benim fikrim vücut deniyor her ay sizinle bereber bende 2-3 ay sona gebe kaldım ama o dönem ağrılarım arttı adet kanama miktarın arttı vücudun daha önce böyle bı deneyim yasmadi oda bu süreçte kendini geliştiriyor ☺️ umarım yardımcı olabilmisimdir bu bı süreç ve sizin kendinizi iyi hissetmeniz en önemlisi 💐 tek bir yöntem uygulamak kolay gibi gelsede vücudumuz bir bütün butunuyle kendinizi hazirlayin tez zamanda güzel haber alirisiniz umarım 🙏🏻