Mucizem522 Mrv_mom tek Emriyo bölünmemiştir diye düşünüyorum Pgt liydi 🥹 Aaayseeert transferin 12. Günü 🤲🏻🤲🏻 Benim 7. Denemem Allahım isteyen herkese bu sevinci tattırsın inşallah
Aaayseeert Mucizem522 bende şuan transferimin 3. Günündeyim 2. Transferim ilk olduğum da 10. Günde 72 çıkmıştı sizin baya yüksek çıkmış sağlıcakla olsun da gerisi önemli değil . Valla ikiz de olabilir kim bilir :)
Mucizem522 FatmaZehra06 teşekkür ederiiim🌸 çarşamba kese için randevu verdi doktorum fakat dün geceden beri kırmızı lekelenmem oluyor. Doktor kan sulandırıcının yapabileceğini söyledi 🤲🏻 Çarşamba gününü bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırım.. sizin nasıl gidiyor kaç haftadasınız
FatmaZehra06 @Mucizem522 bende yarın kontrole gıdecegım 9 haftalık olduk ınsallah sağlıkla ılerler canım 🌸güzel haberler alırsın
FatmaZehra06 @Ayfat90 inşallah hayırlısıyla Rabbım kucağına almayı nasıp etsın güzel bı gebelık gecırmeyı nasıp etsın 🌸💗
Mucizem522 FatmaZehra06 merhaba🍀 tüp bebekte Progestan ilaçlarını hangi haftalarda kestiler acaba 🫠 ben 11 hafta oldum bırakabilirsin dedi doktorum ama korkuyorum 🥹