Elfo Kızlar 19 günlüğüz, dikişlerim düşmeye başladı iki gündür pedimde görüyorum ama aynı zamanda da sanki vajinamın içinde bi ağrı oluyor ara sıra acaba tam iyileşmeden düşüyor olabilir mi yaşayan var mı
QueenBahar_ Elfo çok normal ağırmasi sonuçta bir doğum yaşadın kolay birşey değil benim de öyle olmuştu
[silindi] Elfo iyileşmeden düşmez canım zaten onlar eriyen dikiş. Baticonlayabilirsin mikrop kapmaması için başka hiçbir şeye gerek yok çok ağrı falan olursa rivanol oturma banyosu yapabilirsin
Hilalmrj Elfo Bende 9 gün önce doğurdum 2 tane dikiş düştüğünü gördüm daha görmedim. Ve afedersiniz vajinam uzandığımda çok sertleşiyor uyuşuyor gibi aynı hamileliğin son ayında haftasında olduğu gibi. O durumdan çok rahatsızdım doğurayım da kurtulayım dedim ama hala aynı ağrıyor belki şiddeti bir tık düşüktür
Elfo Normalde hiç olmuyordu böyle dikişler düşmeye başladıktan sonra başladı bende acaba iyileşmeden mi düşüyorlar diye biraz panik yaptım açıkçası
selinkubrasener Doğumdan sonra rahim kendini topluyor ondan dolayı o ağrı oluyo sonuçta rahim hamilelikte büyüdü