Anneadayi356 Kızlar bi kaç sitede istanbulun baya ucuz olduğunu gördüm hsm radyolojide felan 5000e çekiliyormuş kayseride 17000anestesizli sizden ricam yakın zamanda rahim filmi cekinen varmi istanbulda fiyat alabilir miyimmmm
Betbet34 Anneadayi356 istanbulda fulya açık mr da 8 ay önce 6 bin tl ye çektirdim. O merkezde 2 kez çektirdim ilk doktorda biraz zor geçmişti açıkçası 2. Gittiğim doktorda çok iyiydi bittiğini bile anlamadım hiç acı çekmedim neredeyse doktor isminide verebilirim şuan fiyat nedir bilemiyorum ama çok iyi bir merkez tavsiyemdir
Betbet34 Anneadayi356 canım notlarıma kaydetmiştim şimdi baktım Hakkı oktay doktorun adı. Hayır anestezi almadım ben. Anestezili fiyatı çok daha yüksekti o zamanlar ama bence 5 dakikalık işlem için gerek yok dediğim gibi hakkı bey hala ordaysa mutlaka o çeksin hiç girdiğim çıktığım belli olmadı yani çok hafif sızı yaşadım o kadar
Anneadayi356 Ya ben daha önce çekindim ama çok canim yandı kendimi sıktığım içinde tüpler kapali çıktı rahat bırakınca birisi açıldı o yuzden yine ayniisni yasamamak adina anestezili olsun dedim ama hakkı beyi herkes övmüş kafamda karışmadı değil