Nurulayn Bugün 3 lü test sonucum riskli çıktı yani dowm sendrum riski görülüyor yarın ayrıntılı ultrasona giricem benim için Allah rızası için dua edermisiniz.Birde böyle söylenipte sonra sonra düzelen varmı?
Aryaalina Nurulayn 2li test yaptırdınız mı peki? Sonuç ne çıktı bu testler kesin sonuç vermiyor canım Allah’ın izniyle bişey olmaz
OgretmenEva Nurulayn gönlünüzü ferah tutun inşallah hayırlı haberler alırsınız 🙏🏻 Bu tür tarama testlerinin güvenirlikleri düşük oluyor üçlü ve dörtlü de yanılma payı daha yüksek ikili sonucunuz nasıldı?
Nurulayn OgretmenEva 2li test yaptırmadım 3lü testte çıktı Bu da bir imtihan demek duanızda beni unutmayın Allah razı olsun
Sengulkrgz Nurulayn down sedromu denilip de down sedromlu olarqk dogmayan bir cok bebek taniyorum...O cihazlara yapilan testlere fazla guvenme yanilma payi olabiliyor icini ferah tut.Emin ol hic bir sey yoktur...
Ygmrbng86 Benim arkadaşımdada aynısı oldu sonra ayrıntılı ultrasona girince herşey notmal çıktı inşaallah seninde öyle olur
Sengulkrgz Nurulayn sikma canini hic bir sey yoktur... Cihazlarin yqnilma payi yuksek takma kafaya rahat ollllll