Aleyzeee Kızlar siz ne durumdasınız Allah nasip ederse inşallah sağlıklı bir şekilde 1 Eylül pazartesi minigimi inşallah kucağıma alcam 🥹 hem korku endişe heycan karışık duygular besliyorum sizler ne durumdasınız🥲
Burcu81- Aleyzeee 2 Eylül gidicem bende çok korkuyorum ilk doğum olacak Allah’ın izniyle rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🥹🥹
Aleyzeee Burcu81- ay amin kuşum korkma korkma benimde ilk doğum aslında doğurmaktan değil de başka korkular bastı annelik duygusu çok başka 🥹
Burcu81- Aleyzeee aşko ben ameliyat sırasında dokunuşlar falan hissediliyormuş ya ondan korkuyorum panik olur muyum diye bide ameliyat sonrası ağrı acı vs çok olur mu diye 🥹 gerisini her türlü hallederiz Allah’ın izniyle yavrularımıza en iyi anne oluruz bence 🥰❤️
beyzanuruzumcu8087 Aleyzeee bende Eylül 18 canım rabbim hayırlısını versin kotusune korktuğumuza ugratmasin insallah hep dua ediyorum herkese sonra kendime sağlıcakla doğarlar inşallah ❤️😍
Aleyzeee beyzanuruzumcu8087 ay aminnn bebişim rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin olmayan kişilere de nasip etsin inşallah ❤️
sevdaozz Sekerparem999 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲 14+3 olduk yeni bize de dua eder misiniz ❤️🥹
sevdaozz Aleyzeee ayy sağlıkla gelsin bebişiniz. Darısı benim bebişime inşallah. Buraya gelip son 3 gün kızlarrr diyebileyim ❤️ Aminnnn bana da sua edin lütfenn🤲
Aleyzeee sevdaozz Allah razı olsun kuşum dersin inşallah bende der miyim acaba son 99 diye düşünürken şimdi son 3 oldu 🥹😂