Husna_2021 Merhaba kızlar sizden acil dikiş izi için krem önerilerinizi istiyorum ne kullanabilirim kullanıp memnun kalanlar ne önerir acaba
staRmama Husna_2021 dikiş izimden rahatsız olmayan tek ben miyim acaba ya 😂 hatta hoşuma bile gidiyor diyebilirim ne acılar çektiğimden bir anı bana ahahahah
Smyye1B Husna_2021 İlkinde Bepanthol anti scar jel kullandım dikiş izim kalmamıştı yine aynısını alacağım
Husna_2021 Mavela bende duydum bunu alacaktım bende kadın doğum doktorum abartıyorlar onu faydası yok dedi kafamı karıştırdı
NereyeKoyduysanOrdadir Mavela yüzümde köpek ısırığı olmuştu tam gözümün altında, bana bunu yazmışlardı. Uzun süre hiç jelsiz kalmayacak şekilde sürekli kullandım. Şuan hiç iz kalmadı. Ben de bunu tavsiye ederim
Fuunndaaa Mavela banada doktor bu kremi önerdi ama benim yapıştırma yaptılar iz yok denecek kadar azdı pekte faydasını görmedim iz olmadı3ı için
Gokturkmom_ KUZUCUK01 tam silinmesi zaten mümkün değil ki onun kullanım amacı dikiş izini olabildiğince inceltmek
KUZUCUK01 Gokturkmom_ işte çok faydasını görmedim onu söylüyorum ,tamamen geçmesini beklemiyordum tabiki.
1prensaannesii Cok hatırlamıyorum ilkinde ne kullandım 8 yıl geçti aradan ama bebeğim 4-5 aylık olduğunda denize gittim kakao ve badem yağı sürüp güneşlendim oluşan çatlak dikiş işi bişey kalmaz 2.de bakalım nasıl olacak
Husna_2021 staRmama acıları anarak bir daha çocuk yapmama kararı alıyorum ben 😂 ya benim 3.sezeryan ve arka arkaya oldu göbek de var ve kötü duruyor yani tamamen silinsin demiyorum ama aza indireyim yarayı diye istiyorum
mehmetsaki staRmama o çok belli etmiyor sanki ya ne bilim acısı daha çok insanda etki bırakıyor iz kalmış kalmamış benmde umrumda değil sadece sezeryan sonrası ağrılar bi iş yaparken dikiş yerinin sertleştiğini hissetmek zormuş
mehmetsaki Husna_2021 Allah’m yardımcınız olsun benmde biiznillah ikinci sezeryan olacak 26 haftalık gebeyim sezeryan sonrası çok göbeğim olmuyor şükür de bende de göbek fıtığı var mecburen doğumdan sonra bi operasyon daha geçirmem lazım ama korkum oluyor işte