Bicirik2025 amiiin, Allah sağlıcakla en güzel zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻 aslında ben durur diyorum da işte bazen nst sıkıntıya giriyor, üst üste çekiliyor, yetmiyor ultrason ile bakılıyor. Duruma göre ilaç veriyorlar vs vs. Ben pek bakmadım, buraya da çok girmemeye çalışıyorum çünkü herkes iyi deneyimini yazmıyor ne yazık ki. Az önce ebe hanım geldi nst bağlamaya, damar yolu sabah açılmıştı, keşke sabah acmasaydik şimdi açar kan alırdık dedim. Ama senin damar yolun olmadan beklememen lazım dedi, durumun sürekli değişken, ne olacağı belli olmuyor. Acil durumda bir de damar yolu bulmak ile uğraşmamak gerek dedi.
Ben o kadar kritik olduğumu düşünmüyorum, düşünmek istemiyorum. Güzel düşünüyorum ki güzellikler bizi bulsun 🤲🏻 her gün bir tur ağlıyorum zaten🫣 tansiyonum biraz yüksek seyrediyor, bugün eşime şikayet ediyordu ebeler beni 😊 çok şükür herkes çok tatlı cok iyiler 🩷 6 alfamet, 2 adalat, 1 enox, 1 progestan kullanıyorum. Kardiyoloji de sürekli konsültasyona çağırıyor falan… Seneye iki evladım, bahçede koştururken, eşimle biz geçen sene ne yaşadık yaaa diye anımsamak istiyorum bu günleri 🥹